Bättre bilder - fotoskolan. 2 : Viktor Sundberg lär dig fånga rätt ljus i snygga kompositioner - med känsla! (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Bättre bilder
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2013-03-21
Upplaga
1
Förlag
HME Publishing
Medarbetare
Steensland, Johan (red.) / Hagberg, Tobias (form) / Sundberg, Viktor (foto)
Dimensioner
210 x 141 x 10 mm
Vikt
276 g
SAB
Pna
ISBN
9789186841522
Bättre bilder - fotoskolan. 2 : Viktor Sundberg lär dig fånga rätt ljus i snygga kompositioner - med känsla! (häftad)

Bättre bilder - fotoskolan. 2 : Viktor Sundberg lär dig fånga rätt ljus i snygga kompositioner - med känsla!

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2013-03-21
224
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Varför väcker en viss bild en viss känsla? Varför kan en bild kännas kaotisk, och en annan harmonisk? Och kan en fotograf medvetet påverka hur en bild kommer att tolkas?

I den här boken tar Viktor Sundberg med dig på en inspirerande fotografisk resa genom ett landskap av ljus, komposition och uttryck. I författarens förra bok, Bättre bilder / Fotoskolan 1, fick du lära dig att ta kontrollen över kameran. Nu går resan vidare mot en ny destination: att uttrycka något med dina bilder!

Ska bilden vara lugn eller aggressiv? Ska den utstråla sorg eller glädje? Du får lära dig hur ljusets karaktär påverkar dina motiv. Du får lära dig de enkla men viktiga kompositionsregler som styr bildens känsla och dynamik. Dessutom innehåller boken enkla och roliga övningar. Det gör att du steg för steg lär dig hur du kan använda ljus och komposition för att ge dina bilder de uttryck du strävar efter.

Boken genomsyras av Viktors grundläggande tro på bilden som uttrycksmedel och på dig som fotograf. Fotografi, ljus och uttryck är något som är
roligt och som alla kan lära sig!

Om författaren

Viktor Sundberg är uppdragsfotograf, föredragshållare och fotolärare. Han är kursledare för Canons fotoskola och
arrangerar även egna märkesoberoende kurser och workshops inom naturfoto. Viktor har en särskild dragning till motiv i naturen, som också är hans största inspirationskälla. Fotografi är utan tvekan hans största passion. Viktor föddes i Echuca, Australien, och har växt upp i både England och Sverige. Idag bor han med sin familj i Mölnlycke. Läs mer på viktorsundberg.se.

Om Bättre bilder

Bättre bilder är en serie handböcker för alla digitalfotografer från nybörjare till proffs. Böckerna i serien ger inspiration och de smartaste knepen om hur man bäst fångar olika slags motiv och utnyttjar den senaste tekniken.

Om HME Publishing / DEXT

DEXT ger ut fotohandböcker för den nyfikna nybörjaren och den avancerade användaren. Våra fotografer och författare visar de kreativa möjligheterna, och stärker och inspirerar läsaren att utnyttja dem. dexterous: Skillful with ones hands; skillful in some specific thing; agile; på svenska fingerfärdig, händig, skicklig. Läs mer på DEXT.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bättre bilder - fotoskolan. 2 : Viktor Sundberg lär dig fånga rätt ljus i snygga kompositioner - med känsla!
 2. +
 3. Bättre bilder - fotoskolan. 1 : Viktor Sundberg lär dig ta kontrollen över kameran

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bättre bilder - fotoskolan. 1 : Viktor Sundberg... av Viktor Sundberg (häftad).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bättre bilder - fotoskolan. 2 : Viktor Sundberg lär dig fånga rätt ljus i snygga kompositioner - med känsla!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Suverän och bra för fotografer som vill utvecklas
  Ammiga, 23 april 2015

  Viktor skriver böcker på ett intressant och lätt-tillgängligt sätt. Han är inspirerande och delar generöst med sig av sin genuina kunskap och ger konkret råd och tips.

 2. Mycket bra och lätt att förstå. Ger tydliga och bra...
  Anette Blomdahl, 9 maj 2013

  Mycket bra och lätt att förstå. Ger tydliga och bra tips på hur man kan göra, bra övnings exempel.
  Har föregångaren också.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Viktor Sundberg