"Tomas Gunnarssons Bästa citat" (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
110
Utgivningsdatum
2018-10-15
Upplaga
1
Förlag
Gunnarssons Förlag (Mentor)
Dimensioner
155 x 155 x 13 mm
Vikt
216 g
SAB
Bbh
ISBN
9789187225093
"Tomas Gunnarssons Bästa citat" (inbunden)

"Tomas Gunnarssons Bästa citat"

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-10-15

Slutsåld

En bok där Tomas Gunnarsson delar med sig av sina bästa citat. Hans träffsäkra ordspråk har fått stor spridning i sociala medier där miljontals människor stannat upp och reflekterat.

Tomas är utbildad inom psykosyntes med lång erfarenhet av grupprocesser, ledarutveckling och samtalsterapi. Han föreläser för utsålda hus runt hela Sverige om konsten att lyfta sig själv och andra, och har nära 400 000 följare på Facebook (Att lyfta sig själv och andra). Han är författare till succéböckerna Överlista Jante samt Träna din inre kondition.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av "Tomas Gunnarssons Bästa citat". Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mysfaktor nr. 1
    Tinis, 15 november 2018

    Så många härliga och bra citat! Uppskattar att kunna ta denna bok då och då och tanka mig själv med både pepp och funderingar. Ligger lätt till hands antingen vid soffan eller sängen. Blir en fin julklapp att ge bort i år ❤️ Att boken är lätt och smidig i formatet att ta med sig är ett stort plus!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tomas Gunnarsson