Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2014-12-06
Förlag
Friare Liv
Dimensioner
210 x 148 x 15 mm
Vikt
369 g
SAB
Dokb
ISBN
9789187489303
Ilska, skuld & skam : tre sidor av samma mynt (häftad)

Ilska, skuld & skam : tre sidor av samma mynt

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2014-12-06
299
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Skam, skuld och ilska. Tre känslor som vi knappt vill kännas vid - och som ändå påverkar oss genom hela livet och i alla relationer. Tänk om du kunde förhålla dig till dessa känslor på nya sätt? Tänk om de faktiskt är där för att lära dig att bli mer fri?

Den här boken hjälper dig att göra skam, skuld och ilska till vägledare istället för fiender. De är nycklar till ditt inre liv, till den du är. Du kommer att våga möta din längtan efter respekt. Du kommer få tillgång till dina behov bakom skammen. Vad skulle vara möjligt om du inte längre behövde krympa dig själv för att undvika skuld? Eller undertrycka och agera ut din ilska på sätt som inte gagnar dig? Hur skulle ditt liv se ut då?

Författaren Liv Larssons inspirationskälla är Nonviolent Communication (NVC). Hon vill visa hur ilska, skam och skuld går hand i hand med det sätt att tänka som utvecklats under de senaste åttatusen åren. Samtidigt ger hon läsaren konkreta verktyg som kan användas för att skapa större frihet och fler valmöjligheter i livets alla situationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ilska, skuld & skam : tre sidor av samma mynt
  2. +
  3. Att handskas med ilska

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att handskas med ilska av Ronald T Potter-Efron, Patricia S Potter-Efron (häftad).

Köp båda 2 för 604 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ilska, skuld & skam : tre sidor av samma mynt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Djupt och befriande
    AhamPrema, 10 december 2016

    Liv skriver på ett lättsamt sätt fast det är ett tungt ämne. Läsaren följer med i en utforskning av ilska,skuld och skam utan pekfinger. Man få möjlighet att titta på hur dessa 3 ämne berör vårt liv. Boken gav mig många insikter och ett flertal aha upplevelser. Värmt rekommenderas

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Ilska, skuld & skam : tre sidor av samma ...