Marina Bellezza (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2015-12-04
Förlag
A Nice Noise
Översättare
Johanna Hedenberg
Medarbetare
R. Acedo, Sara (form)
Dimensioner
140 x 137 x 24 mm
Vikt
297 g
SAB
Hce
ISBN
9789187725975
Marina Bellezza (cd-bok)

Marina Bellezza

CD-bok Svenska, 2015-12-04
399
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En avfolkad småstad i norra Italien, omgiven av nedlagda fabriker. Den ekonomiska krisen har slagit hårt mot regionen. Husen står tomma, butikerna är stängda och Italiens ungdomar föredrar att bygga sin framtid långt härifrån.
Marina är tjugotvå och slående vacker. Hon använder sitt utseende till att söka den uppmärksamhet hon aldrig har fått av sina föräldrar. Hon vill vara en Lady Gaga, en Rihanna, och drömmer om att resa till USA och vara med i X-factor.
Andrea arbetar deltid på biblioteket, men längtar efter ett enklare liv närmare naturen. Föräldrarna tycker att han är misslyckad och jämför honom ständigt med brodern som är forskare i USA.
Trots sina olikheter inleder Marina och Andrea en relation. De förenas i sin strävan att förändra sina livsvillkor, men deras drömmar ser olika ut.

I sin efterlängtade andra roman skildrar Silvia Avallone den generation som växer upp i kölvattnet av Berlusconis Italien och som kastats ut i ett samhälle utan förutsättningar till ett värdigt liv. Det är en berättelse om kris, modernitet och tradition, om generationsklyftor och glappet mellan stad och landsbygd, skriven med samma sprängkraft och energi som succédebuten Stål.

Silvia Avallone (född 1984) debuterade med romanen Stål som väckte stor uppmärksamhet. Boken har sålt över 300 000 exemplar i hemlandet och blivit en internationell bästsäljare.
Hon bor i Bologna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Marina Bellezza
  2. +
  3. Där livet är fullkomligt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Där livet är fullkomligt av Silvia Avallone (inbunden).

Köp båda 2 för 598 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Marina Bellezza