Mera mod! : bejaka din rädsla och våga mer (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
204
Utgivningsdatum
2017-01-24
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Lövgren, Nette (form) / Grahn, Catharina (form) / Lövgren, Nette (form) / Muschött, Joakim (foto)
Dimensioner
202 x 156 x 14 mm
Vikt
347 g
SAB
Dokb
ISBN
9789187905544

Mera mod! : bejaka din rädsla och våga mer

Häftad, Svenska, 2017-01-24
200 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Är du dig själv på riktigt och gör du det du verkligen vill? Eller har du som de flesta av oss slumrande ambitioner och drömmar, som du på grund av rädsla hållit tillbaka? Den som vill frigöra sin potential och utvecklas som människa behöver lämna sin komfortzon. Och för att kunna göra det krävs mod, modet att se sina rädslor i vitögat. Mod är den i särklass viktigaste egenskapen att utveckla och underhålla om vi vill växa som människor.

Den här boken hjälper dig att bli modigare. Allt du behöver är viljan att utmana dina gränser. Författarens personliga erfarenheter varvas med mer faktabaserad text, reflektionsfrågor och intervjuer med människor som på olika sätt kan inspirera till mod. Steg för steg får du stöd i ditt personliga ledarskap och i att utmana dig själv till att bli modigare, såväl privat som i arbetslivet. Till slut blir du bra på att bejaka din rädsla och vågar göra mer av det du vill eller längtar efter.

JOAKIM MUSCHÖTT är ICF Professional Certified Coach (PCC) och driver sedan 2004 ett konsultbolag inom grupp- och ledarutveckling, entreprenörskap och karriärrådgivning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mera mod! : bejaka din rädsla och våga mer
  2. +
  3. Att välja glädje : en bok om att få ett bättre liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att välja glädje : en bok om att få ett bättre liv av Kay Pollak (pocket).

Köp båda 2 för 245 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Mera mod! : bejaka din rädsla och våga mer