Mera mod! : bejaka din rädsla och våga mer (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
204
Utgivningsdatum
2017-01-24
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Lövgren, Nette (form) / Grahn, Catharina (form) / Lövgren, Nette (form) / Muschött, Joakim (foto)
Dimensioner
202 x 156 x 14 mm
Vikt
347 g
SAB
Dokb
ISBN
9789187905544

Mera mod! : bejaka din rädsla och våga mer

(13 röster)  |   Läs 10 recensioner
Häftad,  Svenska, 2017-01-24
236
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Är du dig själv på riktigt och gör du det du verkligen vill? Eller har du som de flesta av oss slumrande ambitioner och drömmar, som du på grund av rädsla hållit tillbaka? Den som vill frigöra sin potential och utvecklas som människa behöver lämna sin komfortzon. Och för att kunna göra det krävs mod, modet att se sina rädslor i vitögat. Mod är den i särklass viktigaste egenskapen att utveckla och underhålla om vi vill växa som människor.

Den här boken hjälper dig att bli modigare. Allt du behöver är viljan att utmana dina gränser. Författarens personliga erfarenheter varvas med mer faktabaserad text, reflektionsfrågor och intervjuer med människor som på olika sätt kan inspirera till mod. Steg för steg får du stöd i ditt personliga ledarskap och i att utmana dig själv till att bli modigare, såväl privat som i arbetslivet. Till slut blir du bra på att bejaka din rädsla och vågar göra mer av det du vill eller längtar efter.

JOAKIM MUSCHÖTT är ICF Professional Certified Coach (PCC) och driver sedan 2004 ett konsultbolag inom grupp- och ledarutveckling, entreprenörskap och karriärrådgivning.

RECENSIONER

JAG ÄR FRÄLST!

Vilken fantastisk bok! Författaren låter mig följa med i små episoder i hans liv. Modigt att låta läsaren komma in på livet, vilket gör det enklare att applicera på sitt eget liv och sina egna rädslor. Boken är lätt att läsa och svår att lägga ifrån sig. Jag ser fram emot varje avslutande kapitel där jag får implementera övningarna och lära mig att bli modigare. En utmanande och uppmuntrande bok som gett mig ett nytt sätt att se på mod, att utgå från mig själv och inte jämföra med andra. Rekommenderas starkt!

Marhja, entreprenör

JÄTTEBRA OCH LÄTTLÄST!

Jag gillar verkligen den här boken. Fylld med personliga exempel som skapar autencitet åt övningarna och lärandet. Har haft stor nytta av boken, ffa på jobbet och att driva de projekt som jag håller i.

Mats Persson, vd

MOD OCH RÄDSLA HÖR IHOP!

Äntligen en bok som lyfter fram att rädslan är en "grundplåt" för mod. Det går att flytta sin s.k. komfortgräns. "Mera mod" är nyttig läsning som hjälper mig att fatta hur jag kan tänka och göra i mitt eget liv och i mitt eget arbete. Som professionell coach har jag god nytta av boken i arbetet med chefer i näringslivet. Många av oss behöver ta ett steg till och ännu ett steg... För att ta steg behövs att vi utsätter oss och vågar göra något nytt. Då behövs mod.

Lillemor Starlander, konsult

EN BOK SOM LEVER UPP TILL SIN TITEL

Boken berör det som finns i oss alla. Den lever verkligen upp till titeln: Den kan hjälpa dig att ta tag i rädslor och våga mer. Läs den!

Eva Jönsson
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mera mod! : bejaka din rädsla och våga mer
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 465 kr

Kundrecensioner

Det finns 10 recensioner av Mera mod! : bejaka din rädsla och våga mer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jag är frälst!
  Marhja, 16 maj 2018

  Vilken fantastisk bok! Författaren låter mig följa med i små episoder i hans liv. Modigt att låta läsaren komma in på livet, vilket gör det enklare att applicera på sitt eget liv och sina egna rädslor. Boken är lätt att läsa och svår att lägga ifrån sig. Jag ser fram emot varje avslutande kapitel där jag får implementera övningarna på mina egna rädslor och lära mig att bli modigare. En utmanande och uppmuntrande bok som gett mig ett nytt sett att se på mod, att utgå från mig själv och inte jämföra mig med andra. Rekommenderas starkt!!

 2. Jättebra och lättläst!
  Mats, 16 maj 2018

  Jag gillar verkligen den här boken. Fylld med personliga exempel som skapar autencitet åt övningarna och lärandet. Har haft stor nytta av boken, ffa på jobbet och att driva de projekt som jag håller i.

 3. Lovar mer än den ger.
  Liv , 23 februari 2018

  En stor besvikelse, mkt fokus på författaren, ytlig går aldrig på djupet.

 4. Mod och rädsla hör ihop!
  Lillemor Starlander, 16 december 2017

  Äntligen en bok som lyfter fram att rädslan är en "grundplåt" för mod. Det går att flytta sin s.k. komfortgräns. Mera mod är nyttig läsning som hjälper mig att fatta hur jag kan tänka och göra i mitt eget liv och i mitt eget arbete. Som professionell coach har jag god nytta av boken i arbetet med chefer i näringslivet. Många av oss behöver ta ett steg till och ännu ett steg.... För att ta steg behövs att vi utsätter oss och vågar göra något nytt. Då behövs mod. Hur vi kan tänka för att våga,... Läs hela recensionen

 5. Mycket bra, läsvärd bok!
  Karin Katona , 7 november 2017

  En jätte bra bok som tar upp rädslor och modet att våga gå utanför vår komfortzon.
  Vad hindrar oss från att vara modiga? Vad är mod? Vad händer när vi misslyckas när vi försöker? Skam/skuld i förhållande till mod.

  Boken tar upp intressanta exempel varav många är från författarens eget liv.

  Författaren har också intervjuat intressanta personer som berättar hur de ser på mod.

  En läsvärd bok som alla borde läsa! Jätte bra infallsvinklar och läsaren utmanas i att använda sitt mod mer i sitt liv!

 6. En bok som lever upp till sin titel
  Eva, 31 oktober 2017

  Boken berör det som finns i oss alla. Den lever verkligen upp till titeln: den kan hjälpa dig att ta tag i rädslor och våga mer. Läs den!

 7. För alla som behöver komma vidare
  Sarah, 28 oktober 2017

  En utmärkt bok för alla som går runt med tankar på ett annat liv men inte kommer loss. "Mera mod" ger läsaren en varsam knuff framåt och visar hur man blir av med gamla tankemönster och gör allvar av sina drömmar eller planer. Författaren berättar väldigt personligt om sin egen väg till mera mod i livet. Rekommenderas!

 8. Mycket tänkvärd
  Ilorso, 28 oktober 2017

  Denna bok bör alla läsa, tror att vi alla till mans känner oss osäkra och går och funderar på saker och ting utan att riktigt våga konfrontera. Då behövs Mera Mod.

 9. En bok att rekommendera!
  Eva-Lotta , 28 oktober 2017

  En lättläst, intressant och i praktiken användbar bok. Den har lärt mig att utmana mig mer i vardagen. Något som har hjälpt mig att övervinna rädslor som tidigare kunnat hindra mig.
  Jag tycker också att det är fint hur författaren tar med egna exempel från livet. Och han gör det med både humor och ödmjukhet.

 10. Mycket bra bok!
  Fredrik Pettersson, 26 oktober 2017

  En mycket bra bok om att utmana sina rädslor och våga. Tycker också att avsnittet om hur vikten flocken/gruppen är för oss som människor och hur vi behöver mod för att bryta oss loss. Gillar även snabbgenomgången!

Visa alla 10 recensioner

Fler böcker av Joakim Muschött