Stjärntecknens visdom (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2003-08-01
Upplaga
1
Förlag
Solrosens förlag
Illustratör/Fotograf
Gunnel Ginsburg
Illustrationer
ill.
Dimensioner
215 x 145 x 20 mm
Vikt
275 g
SAB
Blca
ISBN
9789188362261
Stjärntecknens visdom (kartonnage)

Stjärntecknens visdom

(1 röst)
Kartonnage Svenska, 2003-08-01
149
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Visste du att vi bär alla tolv stjärntecken inom oss och att de har starka samband med årstiderna? Varje tecken och varje årstid bär på sin egen visdom och vi präglas alla av arketyperna bakom de tolv tecknen, oavsett vilket av dem vi är födda i. I boken finns en praktisk del med övningar för varje tecken.

I den här boken beskrivs med hjälp av stjärntecknens symbolik den utveckling som ligger bakom resan genom året. Varje tecken och varje årstid bär på sin egen visdom och vi präglas alla av arketyperna bakom de tolv stjärntecken, oavsett vilket tecken vi är födda i. Årstidernas växlingar kan överföras till dygnet och månvarvet, ja faktiskt till ett människoliv i sin helhet. Här finns en dynamik mellan det inre och det yttre, mellan ljuset och mörkret, mellan kropp och själ. Syftet med vår resa genom stjärntecknen är att vi ska upptäcka vårt innersta väsen. Astrologin kan därför ses som tolv vägar till självkännedom. Stjärntecknens visdom vänder sig till dig som tror på människans inneboende kraft att förändra sig själv och världen. Den presenterar ingen genväg till upplysning men ger dig kanske några pusselbitar på vägen. Boken är indelad i två avdelningar: Människan och kosmos, som ger en teoretisk bakgrund, och Energikalendern, där varje tecken beskrivs utförligt och där det finns förslag på hur du kan arbeta med stjärntecknet praktiskt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stjärntecknens visdom
  2. +
  3. Tror du på astrologi? : lättsmält om astrologins historia

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tror du på astrologi? : lättsmält om astrologin... av Berith Boström, Åke Söderlind (inbunden).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Stjärntecknens visdom