Gränslöst liv (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2003-07-01
Upplaga
1
Förlag
Solrosens förlag
Dimensioner
215 x 143 x 20 mm
Vikt
370 g
SAB
Dop
ISBN
9789188362285
Gränslöst liv (kartonnage)

Gränslöst liv

(1 röst)
Kartonnage Svenska, 2003-07-01
150
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Den här boken, som är fylld av insikter, visdom och magi, handlar om tankens kraft, vårt fria val och våra gränslösa möjligheter bortom den tredimensionella vardagen. Några rubriker: Flera universum, Reinkarnation, Medvetanderesor, Kanalisering, Änglar, Möten med medier och helare.

Ett smakprov ur kapitlet Möten med medier och helare:

"Giovannino var fiskare. Den 13 december 1985 begav han sej som vanligt ut tidigt på morgonen för att fiska..." När han kom hem kände han att han behövde lägga sig:
"Han lägger sig på sängen i mörkret. Plötsligt uppenbarar sej Jesus i rummet. Fysiskt! Han är omstrålad av ett intensivt ljus och ljus strålar också från hjärtat... Var det trötthet? Var det inbillning?" Han somnar nästan och så händer det igen. Nästa dag upprepas synerna och han ser Via Dolorosa på den långa sovrumsväggen.
"Under två månader efter alla dessa omvälvande upplevelser frågar sej Giovannino hela tiden... Vad händer mig? Vad pågår? Han ber om svar. En dag är han på väg till hamnen. En man i trettioårsåldern står i dörren till sitt hus. I sjutton år har han haft fel på skelettet och måste bära korsett... När Giovannino passerat vänder sej mannen plötsligt om efter honom och säger: 'Ta på mej'. Giovannino blir överraskad... Han känner sig generad men så säger han: 'Gå in igen', följer mannen in i huset och frågar var det gör ont. När mannen beskriver sin smärta... uppmanar Signore (Herren) Giovannino att sätta fingret just där. Mannen ropar till honom: 'Ta bort handen, det brinner!'...
Mannen blir omedelbart frisk och tar av sig sin korsett. På en dag vet hela byn vad som hänt. Massor av människor strömmar till.

Annastina Vrethammar är välkänd skribent och föreläsare. Som kursledare och konsult i personlig utveckling har hon nått framgångsrika resultat med hjälp av metoder som beskrivs i hennes första bok "Tänk dig ett bättre liv", som tryckts om flera gånger och som sålt i närmare 30.000 exemplar. Annastina Vrethammar är fil.mag. och arbetade som lärare innan hon styrdes in på sin nya bana.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Gränslöst liv
  2. +
  3. Tänk dig ett bättre liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tänk dig ett bättre liv av Annastina Vrethammar (pocket).

Köp båda 2 för 209 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annastina Vrethammar

  • Tänk dig ett bättre liv

    Annastina Vrethammar

    Våra tankar styr våra liv. Med insikt om tankens skapande kraft väljer vi tankar som leder våra liv i positiv riktning. Tänk dig ett bättre liv erbjuder i 6 punkter ett recept som positivt kan påverka livssituationen i såväl mindre som större samm...