Konsten att älska sig själv (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
126
Utgivningsdatum
2009-09-28
Upplaga
1
Förlag
Solrosens förlag
Medarbetare
Branzell, Gunnel (form)
Dimensioner
210 x 140 x 14 mm
Vikt
280 g
SAB
Dokb
ISBN
9789188362469
Konsten att älska sig själv (inbunden)

Konsten att älska sig själv

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2009-09-28
129
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Konsten att älska sig själv
av Alexandra Peyron

Citat ur boken: Är det inte egoistiskt att älska sig själv? - Att ta ansvar för mina egna känslor genom medvetna val av positiva känslor ger mig möjlighet att tycka om mig själv mer och därmed oftare vara i en positiv känsla. Att se till att ge mig själv goda känslor är en förutsättning för att kunna dela med mig av dem!

Om jag bryr mig om andra mer än mig själv tappar jag ork - det blir en obalans. Det är bra att se till att bara 'ge' (hjälpa andra) när jag har överflöd av positiva energier, det vill säga när jag verkligen är glad, uppåt och pigg, och dra mig undan när det börjar kännas negativt (tungt och tråkigt).

Jag är det jag känner och tänker.
Jag sprider/utstrålar de energier jag bär på.
Ju fler positiva känslor jag är/känner, desto mer positiva känslor sprider jag till andra.

Tesen 'Jag sprider det jag är', fungerar också omvänt, det vill säga 'Jag drar till mig det jag är'. Därför är det underbart att börja tycka om och acceptera mina inre delar mer och mer, för då kommer det mer glädje och uppskattning till mig.
Att älska sig själv är egoistiskt om vi med egoism menar att bry sig om sig själv. Att älska mig själv är således en förutsättning för att kunna älska andra och fortsätta att må bra själv!

Om författaren:
Alexandra Peyron har arbetat som expedit, kontorist, cirkelledare och healer samt hållit kurser i bl.a. personlig utveckling. För 12 år sedan blev hon utbränd och fick lov att flytta till en stuga i skogen, eftersom hon varken tålde el eller jordstrålning. Hon blev sittande i rullstol med svåra smärtor dygnet runt.

Efter ett idogt arbete med sig själv är hon idag på benen igen och på väg ut i livet. Det firar hon genom att ge ut den här boken, Konsten att älska sig själv, där hon samlat ihop de verktyg hon själv hittat fram till och använt sig av för att få ett bra liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Konsten att älska sig själv
  2. +
  3. Du är mer än du anar : om konsten att bli vän med sin själ

De som köpt den här boken har ofta också köpt Du är mer än du anar : om konsten att bli vän m... av Tommy Hellsten (pocket).

Köp båda 2 för 184 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Konsten att älska sig själv