Skriv bara skriv : övningar och tips för en kreativ skrivprocess (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
153
Utgivningsdatum
2019-09-19
Upplaga
1
Förlag
Votum & Gullers Förlag
Medarbetare
Lersten, Magnus (form) / Lersten, Magnus (foto)
Dimensioner
220 x 175 x 20 mm
Vikt
570 g
SAB
F.06,Aef
ISBN
9789188435941
Skriv bara skriv : övningar och tips för en kreativ skrivprocess (inbunden)

Skriv bara skriv : övningar och tips för en kreativ skrivprocess

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2019-09-19
219
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  95
Visa alla 1 format & utgåvor


Om du vill skriva så kan du skriva, det gäller bara att komma på vad du vill skriva om. En del kan komma i gång och börja skriva utan ramar och riktlinjer, andra behöver tydligare strukturer att utgå ifrån, som ett tema, en inledningsmening, en bild eller bara ett ord. I den här boken har vi samlat tips och övningar som ska inspirera till kreativitet och skrivande.

Boken är till för dig som drömmer om att bli författare eller som bara vill komma i gång med att skriva. Den kan även användas tillsammans med andra i till exempel kurser och studiecirklar.

Louise Alvarsson och Magnus Lersten har jobbat ihop sedan många år och har bland annat gett ut ett magasin tillsammans. De har även båda varit med i projektet Värmland skriver där Louise har varit projektledare och redaktör för trilogin Låt oss berätta Noveller från Värmland med Magnus som formgivare. Paret bor i ett hus i skogen i Värmland där de finner mycket av den inspiration som de använder i sitt skapande och skrivande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skriv bara skriv : övningar och tips för en kreativ skrivprocess
 2. +
 3. Snacka snyggare : den stora boken om vardagsretorik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Snacka snyggare : den stora boken om vardagsret... av Elaine Eksvärd (inbunden).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skriv bara skriv : övningar och tips för en kreativ skrivprocess. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Rekommenderas varmt!
  Kaffeläsaren, 22 november 2019

  Jag har några stycken böcker i min samling som handlar om skrivande. Men de är ganska tunga och har inte alls fått mig inspirerad, trots att de är bra. De har snarare bidragit till att jag ännu mer känt att jag inte kan skriva och att set inte ens är någon mening med att försöka.
  Skriv bara skriv däremot ger en härlig inspiration och den har fått mig att faktiskt sätta mig ner och skriva flera gånger med hjälp av boken. Flödesskrivning var den första övningen i boken som gjorde att jag t... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Louise Alvarsson