Mammaroll & snippkontroll : du och din kropp året efter förlossningen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
155
Utgivningsdatum
2018-02-28
Upplaga
1
Förlag
Fri Tanke Förlag
Illustratör/Fotograf
Louise Winblad
Dimensioner
180 x 177 x 15 mm
Vikt
452 g
SAB
Vgaba
ISBN
9789188589040

Mammaroll & snippkontroll : du och din kropp året efter förlossningen

(23 röster)  |   Läs 9 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-02-28
226
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vad händer med kroppen efter en förlossning? Detta är ett ämne många nyblivna mammor behöver och vill prata om. Många känner sig oroliga och osäkra, vad har hänt med min kropp egentligen? Man vet inte vart man ska vända sig och vad som är normalt eller inte. Mitt upp i alla de där funderingarna ska man ta hand om ett nytt litet liv och hela ens tillvaro har liksom gjort en kullerbytta. Det är lätt att känna sig ensam. Man ser på sociala medier hur alla andra klarar allt galant. Inte en enda verkar ju ha ont i rumpan eller ett icke-existerande sexliv! Vissa är jättebra på att ställa frågor, kräva hjälp, lyfta tankar och oro. En del är mindre bra på det, kanske är den här boken allra mest för dem. För de som bara vill veta lite mer om kroppen efter en graviditet och en förlossning. Som vill ha svar på sina undringar om det här verkligen är normalt . Hur känns ett begynnande framfall? Hur ska min snippa se ut? Ska jag verkligen kissa på mig varje gång jag nyser? Hur mycket hemorrojder man stå ut med? Kommer jag någonsin vilja ha sex igen?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mammaroll & snippkontroll : du och din kropp året efter förlossningen
 2. +
 3. Pappalogi : handbok för pappor från produktionssex till vab

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pappalogi : handbok för pappor från produktions... av Manne Forssberg (pocket).

Köp båda 2 för 315 kr

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Mammaroll & snippkontroll : du och din kropp året efter förlossningen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra!
  Johanna Holmgren, 29 april 2021

  Lättläst och trevlig bok som är lätt att plocka upp och läsa även för en trött mamma! Rekommenderas till andra.

 2. Som en varm och trygg hand på ens axel
  Kim, 22 januari 2021

  En riktigt bra bok att ha som följeslagare det där första omtumlande året efter en förlossning. Konkret information blandat med skildringar ur en verklig vardag med tillhörande, helt fantastiska, bilder. Ny standardpresent till mina nyförlösta vänner!

 3. Perfekt för nybliven mamma
  Bokdjungeln , 9 augusti 2020

  Denna bok borde alla blivande eller nyförlösta mammor ha hemma. Jag fick denna skickad till mig av en vän och den har varit riktigt bra för mig som nybliven mamma. Även om man får mycket information från barnmorskor och liknande så var det skönt att kunna sitta i lugn och ro och läsa samt bli påmind om hur kroppen kan reagera efter en förlossning, både kroppsligt och känslomässigt. Så bra bok och perfekt att ge bort!

 4. Igenkänningsfaktor
  Ida, 18 februari 2019

  Tar upp tankar, funderingar och frågor om både kropp och känslor man har efter en förlossning på ett lättsamt och roligt sätt med igenkänningsfaktor.

 5. Önskar den funnits innan jag fick barn!
  F, 2 oktober 2018

  Jag önskar verkligen att den här boken fanns innan jag fick mina barn! Det första året med barn (första eller nästkommande) är så omtumlande och man vet inte vad som är normalt och inte. Då hade det varit så skönt att få läsa den här boken. Jag köpte den till min vän när hon väntade barn och tänkte bara bläddra lite i den innan jag slog in den. Det slutade med att jag sträckläste den på 2,5 timmar! :) Jag köper den i present till alla mina vänner när de är gravida istället för en massa grejer till bebisen som ändå får en massa av alla andra.

 6. Ett måste för nya föräldrar
  Therese, 2 oktober 2018

  En fantastisk bok som känns som en vän i allt nytt. Bra fakta skrivet på ett tillåtande och igenkännande sätt. Man känner att författarna vet vad de pratar om och har egna erfarenheter. Så skönt med en bok utan pekpinnar och som ger konkreta tips.

 7. Gav bort som present
  Fia, 18 september 2018

  Present på babyshower, tänkte att bebisen får så mycket ändå så blivande mamman kunde få nåt för sej själv. Ögnade bara igenom lite men det jag såg var jättebra o matnyttigt, hade själv velat ha den boken efter mina två söners nedkomst.

 8. Som en riktigt bra kompis
  Johanna, 29 mars 2018

  En jättebra bok. Tydlig, trevlig, ärlig och inte det minsta skuld- eller skambeläggande! En underbar kontrast till liknande böckers "borden" och "måsten". Boken är som en snäll, kunnig och väldigt rolig kompis att hålla i handen under den där första ömma och skakiga tiden. Fantastiska illustrationer! Rekommenderas varmt!

 9. Äntligen
  Ulla K, 29 mars 2018

  En bok alla nyblivna föräldrar bör läsa! Ger stöd och hjälp att se framåt när livet är som mest kaotiskt.

Visa alla 9 recensioner

Fler böcker av författarna