Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
227
Utgivningsdatum
2019-02-28
Upplaga
1
Förlag
Livsenergi
Översättare
Anna Lytsy
Originaltitel
Quantum Consciousness: Journey Through Other Realms
Dimensioner
220 x 155 x 20 mm
Vikt
465 g
SAB
Dh
ISBN
9789188633279
Kvantmedvetandet : en resa genom verkligheter (inbunden)

Kvantmedvetandet : en resa genom verkligheter

Inbunden Svenska, 2019-02-28
279
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Mänskligheten står inför ett vägval. Ska vi fortsätta tro på orsak och verkan och blunda för de senaste rönen inom kvantfysik som talar om för oss att vi är skapare av vår egen verklighet? Vi människor består av möjligheter, inte av något bestämt. Sett ur kvantperspektiv är vi en samling subatomära partiklar i ständig förändring, utifrån intentionerna i vårt eget medvetande. Fördjupa din förståelse för kvantfysik och expanderade medvetandetillstånd med Kvantmedvetandet, en guidebok som hjälper dig se det nära sambandet mellan vetenskap och andlighet. Den öppnar dörrar till alternativa verkligheter, parallella liv, interdimensionellt medvetande, det eviga tillståndet och hela den kosmiska väven.

Peter Smith, grundare till Institute for Quantum Consciousness, utforskar kvantmedvetandets olika aspekter, såsom skaparförmåga, parallellflätning och holografiskt helande. Han förklarar ingående de olika medvetandeverkligheterna, hur man kan utforska dem och låter läsaren ta del av människors upplevelser i varje verklighet.

Författaren har länge följt vid pionjären Michael Newtons sida, som utvecklade en teknik som gör det möjligt för människor att komma i kontakt med sina egna själar och uppleva sin odödliga identitet. Peter är engagerad i styrelsen och tidigare ordförande för Michael Newton Institute for Life Between Lives Hypnotherapy (TNI), ett institut för att bevara Michaels arv till mänskligheten.

I Kvantmedvetandet guidar han dig på en livsomvälvande upptäcktsresa genom mänsklighetens fantastiska möjligheter. Kvantmedvetandet hjälper dig att överskrida dina begränsningar och förstå både ditt eget och mänsklighetens högre syfte.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kvantmedvetandet : en resa genom verkligheter
  2. +
  3. Akashaarkiven : själens resa i det kollektiva medvetandet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Akashaarkiven : själens resa i det kollektiva m... av Ernesto Ortiz (häftad).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kvantmedvetandet : en resa genom verkligh...