Mer börspsykologi : mentala verktyg  för att överlista aktiemarknaden (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
331
Utgivningsdatum
2021-03-22
Förlag
Pug Förlag
Dimensioner
216 x 145 x 26 mm
Vikt
530 g
SAB
Qaeca
ISBN
9789188699503

Mer börspsykologi : mentala verktyg för att överlista aktiemarknaden

(5 röster)
Häftad,  Svenska, 2021-03-22
219
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Djupare ner i den beteendeekonomiska sfären
Oavsett om det råder tjur- eller björnmarknad spelar psykologin inom investeringar alltid en huvudroll. I sin första bok, den hyllade Börspsykologi så blir du en bättre investerare, introducerade och förklarade Cristofer Andersson många av de mentala fallgropar som ständigt lurar i skuggorna för alla investerare oavsett erfarenhet.

I denna uppföljare, som både till antalet sidor och antalet psykologiska fällor som presenteras är betydligt mer omfattande, fortsätter författaren den påbörjade resan in i investerarens psyke.

Vad är egentligen risk och hur reflekterar vi kring det? Varför upplever vi alltid en sorts iver att utföra en aktivitet när något extraordinärt inträffar i portföljen? Tror du på slumpen och har du alla verktyg i din verktygslåda? Är du en scout, eller soldat?

Mer börspsykologi ger oss precis det den säger: mer av det som på djupet kan skapa riktigt lyckade och hållbara investeringar.

Röster om boken

"Jag har handlat företagsobligationer och kreditderivat i snart 25 år mestadels på storbanker i NYC. Jag har haft förmånen att jobba med en del av de smartaste människorna i branschen. Personligen har jag jobbat med mig själv under hela resan, att förstå mina svagheter samt att förstå andras övertro på sig själva har varit direkt avgörande för min framgång. Nu finns det en bok som hjälper dig att göra det som är svårast i marknaden, att besegra dig själv. Cristofers bok borde vara självklar läsning för båda professionella kapitalförvaltare som småsparare."
Sean George, mångårig trader med erfarenhet från Wall Street, idag Chefsförvaltare på Hamiltonian GCO

"Cristofer fortsätter att undervisa om alla de mentala fallgroparna för investerare. Denna bok är minst lika intressant och givande som den första."
Mats Qviberg, finansman

"Cristofer Andersson har tagit fasta på vikten av börspsykologi och slussar läsaren förbi de vanligaste misstagen."
Sven Hagströmer, entreprenör, investerare och styrelseordförande i b.la. Creades

"Börspsykologen Cristofer Andersson fortsätter utforskandet av vårt inre för att vi ska bli bättre investerare. Uppföljaren är lika oumbärlig som ettan för dig som vill fördjupa dig i ditt inre för att öka aktieavkastningen."
Karl Lans, ekonomijournalist och aktieanalytiker på Placera

"I Anderssons andra bok får investerare möjlighet att lära sig mer om hur människans psyke fungerar, vilket ger varje placerare en bättre möjlighet att bli en vinnare på börsen."
Per-Håkan Börjesson, grundare och vd, Investment AB Spiltan

"Cristofer kondenserar hundratals manår av forskning inom behavioral finance i sin egen unika stil. Både kostnaden för boken och tiden den tar att läsa är lätta att räkna hem på några få undvikta misstag."
Erik Sprinchorn, TIN FonderVisa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mer börspsykologi : mentala verktyg  för att överlista aktiemarknaden
  2. +
  3. Mentala modeller : för investerare som vill slå aktiemarknaden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mentala modeller : för investerare som vill slå... av Cristofer Andersson (häftad).

Köp båda 2 för 440 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cristofer Andersson