Från sommargylling till vinterhämpling : skiftande årstider på Österlen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
283
Utgivningsdatum
2022-04-20
Förlag
Pug Förlag
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form) / Ullman, Magnus (foto)
Dimensioner
280 x 205 x 27 mm
Vikt
1264 g
SAB
Ncbaz Österlen(yb)
ISBN
9789188699725
Från sommargylling till vinterhämpling : skiftande årstider på Österlen (inbunden)

Från sommargylling till vinterhämpling : skiftande årstider på Österlen

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-04-20
258
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I Österlens öppna landskap är årstider, väder och vind ständigt så närvarande att man inte kan värja sig. Från sommargylling och till vinterhämpling speglar Österlen i en lång rad fantastiska foton från de senaste tjugo åren med särskilt fokus på vad landskapet har att erbjuda för dig som inte är rädd att fastna i en snödriva.

Heta sommardagar med bad som byts mot vinterns isande nordanvindar då man hukar innanför fönstren. Ljumma sydvästvindar och mängder av insträckande sånglärkor en vårvinterdag som övergår i fullständig snöstorm. Höstens rytande ostliga stormar med sexmetersvågor som rullar in mot stränderna. Havet som ideligen skiftar färg och karaktär, inte bara dag för dag utan timme för timme ... I den här boken bjuds du vackra berättelser om liv, djur och natur och ett för många delvis oupptäckt Österlen i årets alla skrudar.

Mer Österlen blir det inte
Bosatt i Lund sedan drygt tio år besökte den prisade författaren, fotografen och ornitologen Magnus Ullman Österlen för första gången i juni 1981 upplevelsen av det öppna landskapet och närheten till havet var överväldigande och besöken blev under årens lopp många. 2004 bestämde sig Magnus och hans fru att flytta till Österlen och valet föll på Brantevik. Mer Österlen än så blir det inte, och där bor de än.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Från sommargylling till vinterhämpling : skiftande årstider på Österlen
  2. +
  3. Den lodande människan : havet, djupet och nyfikenheten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den lodande människan : havet, djupet och nyfik... av Patrik Svensson (inbunden).

Köp båda 2 för 357 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Från sommargylling till vinterhämpling : skiftande årstider på Österlen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. magnus ullman
    lena olebacken, 24 juni 2022

    En bok att plocka fram o bara sitta o njuta av. Många fina bilder från ett härligt Österlen. Passar alla som är från trakten eller har flyttat där ifrån.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Magnus Ullman