Lögnen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-09-12
Förlag
Calidris
SAB
Hc
ISBN
9789188703019
Lögnen (häftad)

Lögnen

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2017-09-12
219
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Klockan har passerat midnatt när Petra återvänder till Italien efter att ha varit på sin mormors begravning hemma i Sverige. Hon öppnar dörren till lägenheten, hastar in i sovrummet och blir stående mitt på golvet. Det är någonting som inte stämmer Olivias barnsäng är borta. I lägenheten finns inga spår alls efter dottern. Som om hon aldrig existerat.
Långsamt nystas en härva av svek och lögner upp, och Petra tvingas inse sanningen. Någon har fört bort Olivia, fast besluten att behålla henne med alla medel.

Birgitta Walentin är född och uppvuxen i Stockholm. Som ung student mötte hon i Milano kärleken. Hon gifte sig och fick barn, men skiljde sig efter bara några år. I Sverige har Birgitta bott både i norra Lappland nära Riksgränsen, och i Skåne utanför Lund. Är numera bosatt strax utanför Stockholm där hon bor med sin familj.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lögnen
 2. +
 3. Bli kvar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bli kvar av Olivia Hagéus (inbunden).

Köp båda 2 för 386 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lögnen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. spännande bladvändare
  Italienvän, 27 november 2017

  En spännande bok om en mammas förtvivlade kamp att återfå sin lilla dotter. För alla som gillar Italien är den ett riktigt fynd där man kan hänge sig åt italienska miljöer och den italienska kulturen. Boken är också full av karaktärer där inte bara huvudpersonerna utan varje bifigur har en tydlig personlighet så träffande skildrat att man ser dem framför sig. Det är nästan som i en bok av Isaac Bashevis Singer där varje karaktär har sitt eget sätt att prata, agera och tänka. Mycket läsvärd bok.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Birgitta Walentin

 • Stabbläggarens dotter

  Birgitta Walentin

  Stabbläggarens dotter handlar om Frida och Rut, två unga flickor i början av förra seklet. På en dans träffar Rut storbonden Stig Fällman, blir med barn och tvingas av sin far att gifta sig. Något Ruts far kommer att ångra många gånger när han för...

Bloggat om Lögnen