Det goda hundägarskapet : valpinspiration (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2018-04-04
Förlag
Vulkan
Dimensioner
210 x 150 x 10 mm
Vikt
247 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789188751942
Det goda hundägarskapet : valpinspiration (häftad)

Det goda hundägarskapet : valpinspiration

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2018-04-04
235
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
- Hur startar jag livet med valp för att få en stressfri vardag? Många nyblivna hundägare har efterfrågat hur man kan göra för att förebygga problem. Min förhoppning är att vara din inspiratör under de första tolv månaderna när utveckling och inlärning är som starkast för din hund. Min önskan är att den här valpboken kommer guida dig förbi fallgropar till ett balanserat och tryggt hundägarskap. Du börjar med grunden, vågar sätta gränser för att lära, leda och skydda. Och sedan kommer många möjligheter finnas för vad du och din valp vill göra tillsammans. En bok för dig som vill förstå hundens naturliga språk. Välkommen att inspireras i denna fantastiska värld.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det goda hundägarskapet : valpinspiration
 2. +
 3. Det goda hundägarskapet : från desperation till inspiration

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det goda hundägarskapet : från desperation till... av Mervi Kärki, Gunilla Von Perner (häftad).

Köp båda 2 för 470 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det goda hundägarskapet : valpinspiration. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Du kan inte få bättre vägledning...
  C.Hultberg, 8 november 2019

  Hej
  Snart kommer vår nya familjemedlem fram tills dess gäller det att samla kunskap. Denna bok är den perfekta manualen för att lära sig allt om din hundvalp. Du kan bläddra i boken som ett uppslagsverk, samtidigt som den är full med praktiska tips.
  Ser fram emot att få använda "Det goda hundägarskapet" i verkliga livet som ett stöd att hjälpa mig och min valp att få en sammansvetsad relation.
  Klart jag ger boken *****

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Det goda hundägarskapet : från desperation till inspiration

  Mervi Kärki, Gunilla Von Perner

  Åh vad jag längtade efter en hund. Jag såg framför mig långa promenader i skogen. En familjehund som skulle vara med oss överallt, som skulle bli en del av familjen. Men så fel jag hade! Läs historien om Mervis hund Kenzo, som vände uppochner på h...

Bokvideo