Den ädla konsten of not giving a f*ck (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
186
Utgivningsdatum
2019-09-16
Förlag
Mima Förlag
Översättare
Gabriel Setterborg
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Dokb
ISBN
9789188845634

Den ädla konsten of not giving a f*ck

(14 röster)  |  Läs 6 recensioner
Pocket,  Svenska, 2019-09-16
79
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
VÄRLDSSUCCÉN - NU ÖVER 12 MILJONER SÅLDA EXEMPLAR!

Mark Manson presenterar ett på ytan enkelt och samtidigt revolutionerande perspektiv: att bry sig mindre och om färre saker är den mest effektiva nyckeln till ett lyckligt liv! I Den ädla konsten of not giving a f*ck får du mängder av skarpa, underhållande anekdoter som illustrerar varför det här perspektivet är så kraftfullt och får oss att må mycket bättre. Du får också ett stort antal konkreta tips för hur du förbättrar ditt liv genom att bry dig om färre, men rätt saker.

»Full av vettiga råd som går emot dina vanliga instinkter, en njutning att läsa och väl värd att läsa om. En måttstock som andra självhjälpsböcker borde mätas med.« KIRKUS REVIEWS

»Det här är en mästerlig, filosofisk och praktisk bok.« RYAN HOLIDAY, författare
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den ädla konsten of not giving a f*ck
 2. +
 3. 1 %-metoden : små förändringar, stora resultat : ett enkelt och beprövat sätt att skapa goda vanor och bryta dåliga

De som köpt den här boken har ofta också köpt 1 %-metoden : små förändringar, stora resultat ... av James Clear (häftad).

Köp båda 2 för 373 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Den ädla konsten of not giving a f*ck. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Antineurotisk bok
  Oscar Holtner , 22 maj 2023

  Vettig och lättläst. Alla kan kanske inte ta till sig budskapet att man faktiskt sänker sig själv genom att alltid jämföra sig och jaga "lycka och framgång" istället för att lära sig att hantera motgång och skit. Att istället för att möta livet neurotiskt så borde man absolut lära sig att ibland inte ge ett "fuck".

 2. Stort "nja"
  Anonym, 9 mars 2023

  Konstig självhjälpsbok. Det märks verkligen att Mark Manson inte riktigt vet vad det är han skriver om. Lite halvintressant ibland men innehållet bör starkt ifrågasättas.

 3. Rak, tydlig och tankeväckande med glimt i ögat.

  Lättsmält ögonöppnare. Seriös men också fylld med upplevelser och exempel på konkret handling. Aldrig fel att se saker och livet i perspektiv och det där med fokustänk är en bra vägvisare.

 4. Kul, tankeväckande och lättläst.
  Jenny, 7 oktober 2021

  Köpte boken för att jag gillade titeln, men hade inte jättehöga förhoppningar om att älska den, då jag läst en och annan skeptisk recension.
  Boken bygger på mer eller mindre provocerande kapitelrubriker som sedan "hämtas hem" och förklaras på ett sätt som känns rimligt. Och även om det författaren skriver ibland är "självklarheter" så var det ändå självklarheter och förhållningssätt som åtminstone jag behövde påminnas om.

  Boken är lättsamt, underhållande och personligt skriven. R... Läs hela recensionen

 5. Smörja
  En helt vanlig snubbe, 15 juli 2021

  Hälften av boken är irrelevant snack där författaren uppenbarligen ville stila lite med amerikansk sorts slapstickkomik som bara faller platt eftersom referenserna är mestadels plockade ur amerikansk nutida popkultur.
  Man förstår att den här upphaussade boken faller i smaken för en amerikansk publik . Den är full av plattityder och klyschor . Boken tillhör kategorin lättsam underhållning kryddad med förnumstiga "råd och dåd" som blir väldigt svårt att ta på allvar. Det finns betydligt bä... Läs hela recensionen

 6. Superbra
  Ulrika (Skellefteå), 31 mars 2021

  Mycket träffande och dessutom rolig. Skulle inte alls kalla det en självhjälpsbok (inte enligt den gängse betydelsen iallafall) trots att den hjälpt mig mycket. Den talar snarare om sanningen och får en att se och förstå den...

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Mark Manson