Inspirerande ledare : sju exempel på framgångsrikt  ledarskap (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
295
Utgivningsdatum
2019-01-28
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Dimensioner
215 x 140 x 22 mm
Vikt
415 g
SAB
Qbab
ISBN
9789188849144
Inspirerande ledare : sju exempel på framgångsrikt  ledarskap (häftad)

Inspirerande ledare : sju exempel på framgångsrikt ledarskap

Häftad Svenska, 2019-01-28
288
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Författaren låter röster från framgångsrika och spännande ledare komma fram: en designchef på Sony, en idrottsledare, en rektor, en präst, en företagsledare på Axis, en varuhuschef på Ikea och en stadsdelschef i Rosengård. Några är uppmärksammade i media, andra har inte synts i det offentliga rampljuset. De är kvinnor och män i olika åldrar och alla från olika branscher. Några arbetar i Sveriges mest framstående företag. Andra kommer från branscher som inte har som uppgift att tjäna pengar. Här får du som läsare möjlighet att hitta goda exempel som fungerat i ett särskilt sammanhang och under olika förutsättningar, t.ex. inför en svår situation eller över en lång period. Efter varje kapitel och exempel gör författaren en analys med koppling till beprövad erfarenhet och forskning. I slutet av boken finns slutsatser och en sammanställning av gemensamma drag mellan ledarna. Boken fungerar utmärkt för dig som ska bli eller har blivit ny chef.

Paul Übelacker är civilekonom med inriktning på organisation och management. Han har spelat elithandboll under tretton år. I dag driver han företaget BE it och är sportmentor i Malmö FF. Författaren har tidigare utkommit med Prillan och bollen, en bok om idrottskultur, tobaksberoende och att ändra (o)vanor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Inspirerande ledare : sju exempel på framgångsrikt  ledarskap
  2. +
  3. Förändringshandboken : för ledare och medarbetare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förändringshandboken : för ledare och medarbetare av Kelly Odell (inbunden).

Köp båda 2 för 616 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Paul Übelacker

Bloggat om Inspirerande ledare : sju exempel på fram...