Kostrådgivarens handbok (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2019-03-12
Förlag
Vulkan
Dimensioner
250 x 180 x 20 mm
Vikt
518 g
SAB
Vmb,Qbaj
ISBN
9789188857859
Kostrådgivarens handbok (inbunden)

Kostrådgivarens handbok

Inbunden Svenska, 2019-03-12
364
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kostrådgivarens handbok - Faktabok för att driva egen verksamhet

Faktaboken, som är en reviderad upplaga, är speciellt framtagen för dig, som planerar att vara verksam som kostrådgivare genom att du får adekvata tips och råd som är användbara i din yrkesroll. Boken vänder sig även till dig, som planerar att starta egen verksamhet eller till dig som drivit ditt företag under en tid, men som vill utvecklas som kostrådgivare och egenföretagare.

I handboken får du information om det du behöver veta för att komma igång och bli verksam som kostrådgivare och egenföretagare. De yrkesgrupper inom området kost och hälsa, som kommer att kunna använda sig av handboken, är exempelvis kostrådgivare, dietister, kostekonomer, nutritionister, kostkonsulter och livsstilsrådgivare.

Faktaboken består av tre olika delar som tar upp viktiga områden som du som kostrådgivare och egenföretagare bör känna till. Första delen av boken är en teoridel inom näringslära. Den andra delen innefattar praktiska delar, där du får handgripliga tips som är användbara för dig som ska ge kostråd. Den tredje och sista delen handlar om hur du kommer igång och blir verksam som egenföretagare. Du får konkreta råd och vägledning till allt du behöver veta för att komma igång som egenföretagare.

Avsnitten är uppbyggda så att du kan läsa dem som fristående avsnitt. Du kan gå in och läsa just det som är intressant för dig och som du har ett behov av att känna till. Författarna till handboken har en gedigen erfarenhet och är alla verksamma inom området med de expertkunskaper som krävs. De har även en lång erfarenhet av att utbilda och ge vägledning till olika yrkesgrupper som ska vara verksamma som rådgivare inom området kost och hälsa.

Berit Bergklint, Kostekonom (Fil.mag)Jannette Grahn Vera , leg. Dietist (Med.mag)Kristine Arhage, leg. Dietist (Med.mag)Maria Åhman Persson, Nutritionist och hälsopedagog (MSc)
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kostrådgivarens handbok
  2. +
  3. En hållbar sjukpenningförsäkring

De som köpt den här boken har ofta också köpt En hållbar sjukpenningförsäkring av Laura Larsson, Agneta Kruse, Mårten Palme, Mats Persson (häftad).

Köp båda 2 för 583 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kostrådgivarens handbok