Dina dolda drivkrafter : hur tre psykologiska behov styr ditt liv (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2020-04-02
Förlag
Roos & Tegner
Dimensioner
216 x 141 x 21 mm
Vikt
464 g
SAB
Do
ISBN
9789188953711
Dina dolda drivkrafter : hur tre psykologiska behov styr ditt liv (inbunden)

Dina dolda drivkrafter : hur tre psykologiska behov styr ditt liv

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-04-02
219

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vi jämför oss med andra och ogillar att vara den som ligger i lä. Vi vill smälta in i gruppen men avskyr att någon annan har likadan outfit. Och vi älskar ny kunskap men fastnar i Instagram-flödet.

Varför gör vi egentligen som vi gör? Vad styr ditt och andras beteende? Svaret är tre drivkrafter. Dessa har mejslats fram av evolutionen under miljoner år och hjälpt Homo sapiens att överleva: Strävan efter trygga relationer, status och ny kunskap.

Här berättar Angela Ahola hur våra dolda drivkrafter styr våra behov, reaktioner och handlingar. Men också hur fel det kan bli i krocken mellan dessa urkrafter och vår moderna livsmiljö. Det är inte en bok om hur du borde vara, utan om hur du i grunden är. Den hjälper dig att bättre förstå ditt och andras beteende. Men inte bara det, med hjälp av bokens konkreta verktyg kan du ta kontroll och navigera mer rätt i din vardag.

Angela Ahola är doktor i psykologi, föreläsare och författare. Hon har blivit rankad som en av Sveriges populäraste föreläsare både 2018 och 2019. Bland Angelas kunder märks Spotify, H&M, Samsung, Manpower, Bonnier och Sveriges Riksdag. Angela har agerat sakkunnig i rätten, suttit som expert i tv-soffor och tidigare gett ut boken Konsten att göra intryck (2016).

En sån bok som alla borde läsa. Otroligt intressant! - Leonardo Franconeri

Första boken jag läst på ett bra tag som faktiskt hjälpt mig i mitt vardagliga liv. - William Rupush

Lusläste boken. Fick fram sidor hos mig jag inte visste att jag hade. Konkreta verktyg för dig som vill utvecklas. - Malin Granat, CEO Eventolution
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Dina dolda drivkrafter : hur tre psykologiska behov styr ditt liv
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 419 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dina dolda drivkrafter : hur tre psykologiska behov styr ditt liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant
  @bettan_bokprataren (Örebro), 28 november 2020

  Vi jämför oss med andra och ogillar att vara den som ligger i lä. Vi vill smälta in i gruppen men avskyr att någon annan har likadan outfit. Och vi älskar ny kunskap men fastnar i Instagram-flödet.

  Angela Ahola förklarar i bokens tre intressanta kapitel, som alla heter drivkraft + ett tillägg, hur våra dolda drivkrafter styr våra behov, reaktioner och handlingar. Men också hur fel det kan bli i krocken mellan dessa urkrafter och vår moderna livsmiljö.

  Varför gör vi egentlige... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner