Förebilderna : kvinnorna som formar vår framtid (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
265
Utgivningsdatum
2020-09-25
Förlag
Mondial
Dimensioner
217 x 156 x 28 mm
Vikt
697 g
SAB
Qba,Ls
ISBN
9789189061798
Förebilderna : kvinnorna som formar vår framtid (inbunden)

Förebilderna : kvinnorna som formar vår framtid

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-09-25
258
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
SAMHÄLLSUTVECKLINGEN IDAG och i framtiden kommer till stor del att drivas av teknik och entreprenörer. Men läget inom det svenska näringslivet är fortfarande inte i närheten av att vara jämställt. En överväldigande majoritet av Sveriges entreprenörer utgörs av män, i Europa går enbart 2 procent av riskkapitalet till kvinnliga grundarteam och allt färre kvinnor i Sverige väljer att starta eget.

Förebilderna spräcker myten om den stereotypa entreprenören och visar att det finns kvinnliga entreprenörer i alla åldrar, ursprung och branscher. Boken lyfter fram både kända och mindre kända entreprenörer och erbjuder konkreta verktyg för att inspirera och uppmuntra kvinnor till att starta bolag.

*

INDRA SHARMA ansvarar för investeringar i startups på Novax.

TATIANA SHALALVAND jobbar som investerare på riskkapitalfonden Inventure.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Förebilderna : kvinnorna som formar vår framtid
 2. +
 3. Ord och handling : ett liv i diplomatins tjänst

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ord och handling : ett liv i diplomatins tjänst av Jan Eliasson (inbunden).

Köp båda 2 för 357 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Förebilderna : kvinnorna som formar vår framtid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Härlig inspiration!
  Malin, 19 oktober 2020

  Inspirerande och läsvärd. Går i tankarna om att starta eget och det här var en peppande bok med intressanta förebilder som gjorde att jag fick mersmak. Tack!!

 2. Äntligen!
  Donna, 9 oktober 2020

  Förutom att boken är otroligt inspirerande och entreprenörernas berättelser känns genuina så känns det här som en handbok jag hade haft stor nytta av innan jag började min entreprenörsresa med konkreta råd. Den beskriver verkligen verkligheten.

Visa alla 2 recensioner