Pappers 100 år : kamp, konflikt, kultur (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2020-10-14
Upplaga
1
Förlag
Premiss
Dimensioner
260 x 247 x 22 mm
Vikt
1032 g
SAB
Ohai
ISBN
9789189077058
Pappers 100 år : kamp, konflikt, kultur (inbunden)

Pappers 100 år : kamp, konflikt, kultur

Inbunden Svenska, 2020-10-14
269
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Pappersindustriarbetarförbundet, Pappers, bildades under oen orolig period i svensk historia, präglad av svält, efterdyningarna av första världskriget och farsoten spanska sjukan Faktum är att Sverige aldrig i modern tid varit närmare en revolution än åren innan bildandet av Pappers.

Nu, 100 år senare, är vår mission densamma som tidigare: att värna om våra medlemmars arbetsvillkor. Vår satsning på att engagera unga, UNG 2020, borgar för att vi ska intresserad allt fler unga att bli medlemmar och aktivt delta i det fackliga arbetet. Därmed kan vår organisationsgrad fortsatt vara hög och kraften bakom vår vilja stark. Bokens titel visar tydligt vad historien har handlar om: kamp, konflikter och kultur. Tre teman som inrymmer många händelser: sorgliga, glädjefyllda, problematiska, stolta och uttryck för solidaritet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pappers 100 år : kamp, konflikt, kultur
  2. +
  3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (inbunden).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ronald Åman

  • Domslut : fotbollens hjältar och syndabockar

    Ronald Åman, Lars Nylin

    Ingenstans beskrivs utövarna så ofta som hjälte eller syndabock som inom fotbollen. I Domslut. Fotbollens hjältar och syndabockar skildras de som av någon anledning blivit just hjältar eller syndabockar, i vissa fall bådadera. Ett särmärke som kan...