Livet med dig i mitt hjärta (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
110
Utgivningsdatum
2021-03-01
Upplaga
1
Förlag
Blue Publishing
Dimensioner
200 x 125 x 11 mm
Vikt
211 g
SAB
Lz
ISBN
9789189205109
Livet med dig i mitt hjärta (inbunden)

Livet med dig i mitt hjärta

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-03-01
199

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den här boken handlar om den gränslösa kärlek och sorg som infinner sig då man förlorar ett litet efterlängtat barn sent i graviditeten, redan innan babyn fått en chans att möta livet utanför sin mammas mage. Om att bli gravid på nytt samtidigt som man bär på en stor sorg.
2019 skulle bli det där magiska året då vi skulle få välkomna vårt  första barn. Drömmen krossades på ett ögonblick och livet som vi kände  det då blev aldrig sig likt igen.
Den 15 mars 2019 blev jag mamma för  första gången. Jag fick en dotter men fick aldrig ta med henne hem.
Det är en personlig berättelse och jag har skrivit den som en del av sorgbearbetningen under det första året. Du får följa med i alla de känslor av stormande lycka, svåraste sorg och all vanmakt som kom och gick under tiden före och efter att min dotter Edit föddes.
Emelie är född 1988 och uppvuxen i Östergötland. Hon har varit bosatt i Los Angeles, Wellington och Stockholm men bor nu i Göteborg tillsammans med sin familj. Utbildad inom ekonomi och marknadsföring och har jobbat inom dessa områden i olika branscher. Det här är hennes första bok.

"... jag kunde relatera till typ ALLT. Vissa saker beskriver hon så jävla bra ...
Jag hoppas att andra änglamammor läser hennes bok men även att nära och kära till familjer som har förlorat sitt barn också gör det för att kunna hjälpa på bästa sätt."
/Majas bokhylla
 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Livet med dig i mitt hjärta
 2. +
 3. Att hålla andan ett helt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att hålla andan ett helt liv av Paula Barte (häftad).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Livet med dig i mitt hjärta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fint och personligt
  Marias bokhylla, 13 maj 2021

  Att läsa Emelie Edholms berättelse och i många fall också brevlika historia till dottern Edit, som oförklarligt och oväntat dog under graviditeten, är såklart väldigt gripande och det är många gånger jag har tårar i ögonen medan jag läser. Det är självutlämnande och rått, men också väldigt vackert och hoppfullt.

  Det är fint att läsa om hur stor kärlek Emelie och John känner till Edit, men också så sorgligt och gripande att läsa om sorgearbetet och allt som egentligen faktiskt fattas ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner