Magiska Bohuslän :  +250 tips om västkustens bästa naturupplevelser, badliv och strandhugg (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-04-22
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Bergström, Lina (form) / W Thorbjörnsson, Anna (foto) / T Wramén, Marko (foto)
Dimensioner
207 x 175 x 18 mm
Vikt
383 g
SAB
Ncbk
ISBN
9789189215276
Magiska Bohuslän :  +250 tips om västkustens bästa naturupplevelser, badliv och strandhugg (häftad)

Magiska Bohuslän : +250 tips om västkustens bästa naturupplevelser, badliv och strandhugg

Häftad Svenska, 2021-04-22
199
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Upptäck Bohusläns magiska värld utan egen båt!

Bohusläns skärgård är kanske Sveriges vackraste och mest unika miljö. De mjukt rundade granitklipporna, ibland till och med skiftande i rosa. De tusentals öarna tryfferade med gulliga fiskelägen. Det friska havet med salta bad och Sveriges bästa snorkling. Och så förstås fisk och skaldjur i världsklass!

Länge har denna fantastiska övärld varit förborgad båtfolket. Men inte längre. Här berättar resejournalisterna Marko T Wramén och Anna W Thorbjörnsson hur även vi utan båt kan uppleva Bohusläns skärgård. Med över 250 tips och inspirerande bilder guidar de dig till de vackraste platserna, de finaste badplatserna, den bästa snorklingen, till barer, fik, restauranger och unika boenden.

Dessutom innehåller boken massor av praktisk information om hur du kan ta dig ut i skärgården med hjälp av bil, bussar och färjor, även till några av de mest isolerade och exotiska öarna längst ut i havsbandet.

Resejournalisterna och författarna MARKO T WRAMÉN och ANNA W THORBJÖRNSSON har skrivit mer än tio böcker tillsammans, bl.a. Med tåg genom Europa, Historiska Berlin, Tåg och mat i Italien och Bästa badutflykterna i Skåne och Halland. Anna är född och uppväxt på västkusten och Marko har seglat och dykt sig fram genom Bohuslän under många somrar. Han var till och med kapten på en undervattenssafaribåt i Smögen en sommar!

 

 
Visa hela texten

Fler böcker av författarna