Egen ekonomi : smarta ekonomitips för dig som flyttat hemifrån (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
166
Utgivningsdatum
2021-01-18
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
218 x 158 x 20 mm
Vikt
470 g
SAB
Qci
ISBN
9789189215306

Egen ekonomi : smarta ekonomitips för dig som flyttat hemifrån

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-01-18
226
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Har du flyttat hemifrån? Kanske fått ditt första jobb? Börjat plugga? Startat ett företag? Oavsett vad som sker i ditt liv så kommer det en dag då du får en egen ekonomi, med ansvar och skyldigheter, risker och möjligheter. Ja, det blir mer att tänka på, men nej, det är inte svårt.

Med den här boken får du koll på allt du behöver veta för att kunna fatta rätt beslut om din ekonomi och få mer pengar över till allt det roliga i ditt liv! Det kommer göra stor skillnad, både för ditt liv just nu och för din framtid.

Lär dig göra en budget och hur det funkar med allt från lån, sparande och börsen till skatter, försäkringar och pensionen. För varje område får du exempel, smarta tips och checklistor. Boken ger dig också en inblick i vanliga mentala fallgropar, hur vår hjärna ofta lurar oss att ta fel beslut.

Se Egen Ekonomi som en investering i dig själv, som över tid kommer att betala sig många gånger om!

Christina Sahlberg är sparekonom på Compricer och hjälper människor att få en bättre vardagsekonomi. Hon utsågs 2018 till årets bankprofil av Privata Affärer och gav 2020 ut boken Fixa din privatekonomi. Christina har en master i ekonomi från Stockholms universitet och en bachelor i psykologi från Swinburne University (Australien).
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Egen ekonomi : smarta ekonomitips för dig som flyttat hemifrån
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 455 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Egen ekonomi : smarta ekonomitips för dig som flyttat hemifrån. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra gåva
  Bokmalen, 19 januari 2024

  Gav boken i julklapp till min son ska flytta hemifrån. Han tyckte den var lättläst och bra. För mig som förälder kändes det bra med perspektiv från något annat håll. Bra för unga människor att få lyssna/läsa tankar från andra vuxna.

 2. Allt för ungdomen
  Fredrik , 29 december 2021

  Gav en bok till mina barn som just flyttat hemifrån. Innehåller allt jag vill de ska kunna. Kanske är det enklare för dem att läsa det i bokform än att lyssna på pappa. Rekommenderas varmt.

 3. Egen ekonomi
  Gunilla Nordgren, 3 februari 2021

  De böckerna skall jag ge några av mina barnbarn. Det verkar som den yngre generationen behöver lära sig lite mer.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Christina Sahlberg