Räkna med Gud : han räknar med dig (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
149
Utgivningsdatum
2023-05-15
Förlag
Semnos förlag
Dimensioner
210 x 135 x 9 mm
Vikt
200 g
SAB
Cead
ISBN
9789189290921

Räkna med Gud : han räknar med dig

Häftad,  Svenska, 2023-05-15
193
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En vacker bok om livet, kärleken, problem och pengar.

På ett avskalat och öppenhjärtigt sätt berättar Tommy och Karin från sina egna liv om hur de möttes, om utmaningen i att leva 150 mil från varandra, men också om profetiska tilltal och hur de gjorde när de bad fram en båt.

Boken är fylld av såväl varma berättelser direkt från livet som dråpliga exempel, som varför Tommy fått bygga ut Karins del av garderoben.

Men det handlar också om ekonomi, bön och tro och hur man kan få de här områdena i livet att fungera. I botten finns ett allvar och en undervisning om balans och att söka Guds rike först, som en livets kompass.

Den här boken är skriven för dig som bättre vill förstå sambandet mellan att Gud vill ge dig allt du behöver utifrån sitt överflöd och hur viktigt det är att leva för Jesus för att inte tappa fotfästet.

Tommy Lilja leder idag ett omfattande internationellt arbete över hela världen. Han har skrivit närmare 20 böcker som getts ut på flera språk. Karin Lilja är samtalsterapeut, chef, föreläsare och författare. Hon debuterade 2017 med boken När själen inte mår bra, som direkt blev en storsäljare. Räkna med Gud är den första bok de skrivit tillsammans.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Räkna med Gud : han räknar med dig
  2. +
  3. Kniv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kniv av Salman Rushdie (inbunden).

Köp båda 2 för 432 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna