Uppdrag: Stoppa julpiraterna (kartonnage) Spara 64%
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Uppdrag
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
107
Utgivningsdatum
2023-09-27
Upplaga
1
Förlag
Olika Förlag
Illustratör/Fotograf
Jennifer Berglund
Dimensioner
23 x 191 x 147 mm
Vikt
370 g
SAB
Hcf
ISBN
9789189405516

Uppdrag: Stoppa julpiraterna

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2023-09-27
49 136 Du sparar 87 kr!
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En julkalender i bokform. Ett kapitel om dagen ända fram till jul!

Tomten är tillfångatagen! Utan tomte, ingen jul. När älvan berättar att julpiraterna ligger bakom blir Lina och Peppar skakiga. Piraterna hatar julen och är både farliga och listiga. Nu måste Lina och Peppar var ännu mer på sin vakt. Men tiden är knapp och ingen annan än de kan stoppa piraterna och rädda julen.

Uppdrag: Stoppa julpiraterna! är en spännande och precis lagom läskig berättelse som utspelar sig bland älvor, tomtar, pirater och nissar. Läs ett kapitel om dagen ända fram till jul. Uppdragsserien är kapitelböcker om ina och tolvan Peppar, full av snabba vändningar och svängig humor.

Uppdrag: Stoppa julpiraterna! är den sjunde boken i den populära serien om Lina och Peppars äventyr. Böckerna går att läsa fristående. Korta kapitel och spänning gör det lätt även för den som inte brukar vilja läsa att fångas av berättelsen.

Vad är OLIKA?
* Julpirater som är hon & hjälpsamma pojkar
* Huvudperson med brun hudfärg
* Familj med mamma och mormor

Sagt om boken:

"Uppdrag: Stoppa julpiraterna präglas av fantasi och snillrik påhittighet, här finns magisk snö, doften av arg lakrits och tomtens by, som påminner om scener i Roald Dahls Kalle och chokladfabriken. De korta kapitlen slutar med cliffhanger och spänningen stiger när karaktärerna gång efter annan hamnar i trubbel. För läsaren blir det möjligen väl många vändningar och hinder att hänga med i. Språket är lekfullt barn blir "julade", och man kan åka "snigelsnabbt" eller "magknipsfort" med mathissen till underjorden. Jennifer Berglunds illustrationer, med perspektivdjup och precisa detaljer, följer berättelsen och levandegör karaktärer och miljö."
Emma Hertley-Lundberg, BTJ

OLIKA är ett prisbelönt förlag som utmanar stereotyper med normkreativitet. Målet är ett jämställt, jämlikt och inkluderande samhälle. När du köper böcker från OLIKA bidrar du till deras aktiva arbete för barn och ungas rättigheter.

OLIKAs koldioxidavtryck 2022 = 0,6 kg/bok

Sedan 2022 trycker OLIKA på återvunnet papper. På det sättet sparar de minst 1000 träd per år som får stå kvar och suga åt sig koldioxid. De trycker också sina böcker hos Svanenmärkta tryckerier. För att framtiden är cirkulär och hållbar! Läs mer på olika.nu.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Uppdrag: Stoppa julpiraterna
 2. +
 3. Magisk december

De som köpt den här boken har ofta också köpt Magisk december av Katarina Genar (inbunden).

Köp båda 2 för 118 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Uppdrag: Stoppa julpiraterna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ett äventyr bland älvor, pirater, nissar & tomtar!
  Gullis lästips (Rönninge), 28 november 2023

  Skapa julstämning med 'Uppdrag: Stoppa julpiraterna'! En spännande julkalender i bokform som tar läsarna med på ett fartfyllt äventyr bland älvor, pirater, nissar och tomtar.

  Följ med äventyraren Lina och den förtjusande älvan Peppar i den sjunde och fristående delen av Uppdrag-serien.

  Tillsammans måste de rädda julen från de hemska julpiraterna som har tagit till fånga tomten och alla nissar. Som om det inte vore nog har julpiraterna även stulit de magiska tomtetåget och ... Läs hela recensionen

 2. Lättläst och spännande kapitelbok passande i dec

  AC;
  Välskriven och lättläst bok rik på illustrationer och spännande berättelse.
  En kapitelbok som kan läsas fram till jul och passar lika bra hemma som i klassrummet.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Cecilia Rihs