Våga leva & tänka stort (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
242
Utgivningsdatum
2023-05-31
Förlag
Lava Förlag
Medarbetare
Landby, Mikael (form)
Dimensioner
20 x 200 x 130 mm
Vikt
300 g
ISBN
9789189778160
Våga leva & tänka stort (inbunden)

Våga leva & tänka stort

(7 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-05-31
229
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
"Det här är inte ännu en tråkig självhjälpsbok" - (reds anm)

"Erics berättelse är viktig" - Mia Törnblom

"Eric har lyckats med något som tog mig femton år av skrivande, nämligen att våga skriva så nära hjärtat att det bränns." - Olof Röhlander

ERIC THYRELL är en av Sveriges mest anlitade föreläsare. Under snart tjugo år har han inspirerat personal på tusentals olika företag och organisationer.

Via fängslande, roliga och stundtals gripande personliga berättelser, delar Eric med sig av sina tankar om hur du kan hantera utmaningar, förändringar och en del av livets svåra frågor.

Med humor och värme bjuder han även på det mesta av det bästa som han har samlat på sig under åren gällande kommunikation, konflikt-hantering och relationer.

VÅGA LEVA & TÄNKA STORT är en bok med ett brett innehåll och mängder av värdefulla tips och strategier som kan appliceras i vardagen, oavsett var i livet du befinner dig eller vilken position du har i arbetslivet.

ERIC THYRELL är föreläsaren som har stått på scen i olika former sedan barnsben. Det märks tydligt i hans mycket underhållande och fängslande sätt att föreläsa. Han har varit nominerad till ett flertal talarpriser och är en av de mest bokade talarna i Sverige.

Eric har bland annat studerat ledarskap på Harvard business school, samt är certifierad NLP practitioner genom MTNLP. Med en stor dos närvaro, energi och humor inspirerar han företag och organisationer i ämnen som kommunikation, förändring, konflikthantering, arbetsglädje, bemötande och försäljning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Våga leva & tänka stort
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 429 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Våga leva & tänka stort. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra verktyg
  ANNIKA KARLSSON, 16 juni 2023

  Bjöd på sej själv. Bjöd på skratt och Fina verktyg för livspusslet. Mycket att reflektera över. Kommer nog läsa den igen.

 2. Superhärlig bok!
  Linn F. , 5 juni 2023

  Fastnade direkt för boken! Så bra skriven på ett känslosamt sätt. Blir rörd, peppad och motiverad. Får mycket att reflektera över och lär mig både om mig själv och andra. Kan varmt rekommendera denna bok till alla. Igenkänning på många delar. Viktiga och intressanta ämnen som tas upp. Underbar!

 3. Fantastisk bok!
  Åsa Johansson , 4 juni 2023

  Hade höga förväntningar på boken då jag tidigare varit på Erics föreläsning, men den överträffade det. Jag blev berörd från första sidan och genom hela boken. Boken gav mig svar på mycket av mina egna frågor/tankar och jag kände igen mig i mycket det han berättar. Det märks att den är skriven från hjärtat och på hans egna sätt. ❤️ kan varmt rekommendera boken och när du börjat läsa vill du bara fortsätta.

 4. Rekommenderar varmt denna bok!
  Lina Andersson, 31 maj 2023

  Kan varmt rekommendera denna bok, som fångar läsaren från första sidan till sista.
  Som tar med dig på äventyr och vägleder dig fram till fina budskap och tankeställare och även roliga inslag.

  Användbara tips och trix i ditt arbetsliv men även de privata!

Visa alla 4 recensioner