Mannen som kunde tala med kvinnor (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
125
Utgivningsdatum
2005-09-01
Förlag
Navigator Dialog
Dimensioner
220 x 150 x 15 mm
Vikt
300 g
SAB
Do
ISBN
9789197410960
Mannen som kunde tala med kvinnor (inbunden)

Mannen som kunde tala med kvinnor

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2005-09-01
239
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kärlek, vem bryr sig? Läser du hellre om spännande mord än om kärlek? Hur ser det ut i ditt eget kärleksliv? Är det konstigt att det är krig på jorden när män och kvinnor inte kan mötas i kärlek? Vem kan skapa kärlek mellan man och kvinna, om inte du kan?I denna bok möter läsaren en man som kan möta kvinnor naturligt, och kvinnor som kan möta män l ika självklart och enkelt. Ett kärleksfullt möte behöver inte betyda e tt kärleksmöte. Det innebär att mötas i kärlek. Men då känns det kansk e säkrare att hålla sig till ruskigheterna?Om du i alla fall vill prov a, och samtidigt slippa romantisk sentimentalitet, då kan denna bok ge dig en behaglig stund. En läsning som kanske bidrar till en lite bätt re värld.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mannen som kunde tala med kvinnor
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 489 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mannen som kunde tala med kvinnor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. "Mannen som kunde talar med kvinnor" är fungande
    Slimane Mechouki, 25 maj 2015

    Jag tycker att det här är en spännande bok om kärlek och tar upp det som människan alltid funderat över. Boken passar alla åldrar. Det är en av de bästa böckerna jag har läst. Cornelia utställer frågan om kärleken på ett fantastikt sätt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Cornelia Södergren

Övrig information

Kärlek, vem bryr sig? Läser du hellre om spännande mord än om kärlek? Hur ser det ut i ditt eget kärleksliv? Är det konstigt att det är krig på jorden när män och kvinnor inte kan mötas i kärlek? Vem kan skapa kärlek mellan man och kvinna, om inte du kan?
I denna bok möter läsaren en man som kan möta kvinnor naturligt, och kvinnor som kan möta män lika självklart och enkelt. Ett kärleksfullt möte behöver inte betyda ett kärleksmöte. Det innebär att mötas i kärlek. Men då känns det kanske säkrare att hålla sig till ruskigheterna?
Om du i alla fall vill prova, och samtidigt slippa romantisk sentimentalitet, då kan denna bok ge dig en behaglig stund. En läsning som kanske bidrar till en lite bättre värld.