Du är betydelsefull (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
170
Utgivningsdatum
2010-05-10
Förlag
Betydelsefulla möten & förlag
Dimensioner
185 x 150 x 15 mm
Vikt
325 g
SAB
Dokb
ISBN
9789197706957
Du är betydelsefull (inbunden)

Du är betydelsefull

Inbunden Svenska, 2010-05-10
302
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Hela livet består av möten. Möten som ger mer och lyfter dig. I Du är betydelsefull möter du härligt livgivande och inspirerande människor som genom sina betydelsefulla möten vill dela med sig och ge dig kraft, mod och energi.

Vi bjuder på 40 härliga vardagsberättelser som ger vi dig en ofrånglömlig läsupplevelse. Alla berättelser i Du är betydelsefull handlar om möten som gjort skillnad. Stort som smått. Enkelt, intressant och engagerande!

Vad var det Lill-Babs fick lära sig redan som 5-åring? Vilken bok fick Lottie Knutson att tänka om? Vad gjorde Rolf Lassgårds lärarinna som fick honom att bli skådespelare? Vem hälsar på Yvonne Ryding mitt i natten? Vad sa tränaren när skidlegenden Gunde Svan tog en genväg i träningsspåret?

Här hittar du svaren och mer därtill.

Med Du är betydelsefull vill vi ge dig glädje, inspiration och mod att aktivt bidra till en bättre jord att bo på - för oss alla. Det är i vardagen det händer. Ingen kan göra allt, men många kan göra mycket.

Ta vara på varje möte du har, de ger dig möjlighet att påverka en annan människas liv - till det bättre. Se till att du omger dig av människor som ger dig kraft och energi. Människor som kan slösa på positiva vibrationer. Människor som ser dig för den du är och som ger dig utrymme att leva och njuta. Att känna glädje. Det är du värd!

Allt du gör spelar roll. Du är betydelsefull.

Betydelsefulla möten bygger på medkraft. Vi fokuserar på det positiva som sker i vårt samhälle och genomför riksomfattande insamlingskampanjer för att skapa ökad medvetenhet om hur mycket vi alla betyder för varandra. Sedan starten 2000 har vi samlat på berättelser inom skola, vård idrott och entreprenörskap.
Läs mer www.betydelsefulla.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Du är betydelsefull
  2. +
  3. Den betydelsefulla högläsningen : med barn i förskolan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den betydelsefulla högläsningen : med barn i fö... av Maria Heimer (häftad).

Köp båda 2 för 624 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna