Candlesticks och Ichimoku / Teknisk analys (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Daytrading, Aktiehandel, Värdepapper, Swingtrading
Antal sidor
368
Utgivningsdatum
2018-10-12
Upplaga
1
Förlag
Vinnarbyrån
Originaltitel
Bli en vinnare med Candlesticks och Ichimoku
Dimensioner
217 x 155 x 28 mm
Vikt
699 g
ISBN
9789197802062

Candlesticks och Ichimoku / Teknisk analys

(13 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-10-12
505
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Detta är Tobbes femte bok om trading. I boken får du lära dig tolka grafer via candlesticks och Ichimoku som bägge härstammar från Japan. Du får på ett lättbegripligt sätt lära dig hur olika formationer vänder eller förstärker psykologin. Som Mr Sanjin, upphovsmannen bakom Ichimoku, sade: "Risken är stor för att man inte ser helheten utan bara träden och missar skogen".

Ichimoku system som ger dig en ovärderlig helhetssyn på bara någon sekund. I slutet av boken får du lära dig flera strategier och hur de ska tradas.

Peter Nilsson, författare till bl a Boken om Gerillatrading, Edge - lyft din aktiehandel till en ny nivå och Framgångsrik aktiehandel - 10 vinnande strategier, skriver så här om boken: "Boken riktar sig inte bara till nybörjare. Flera av koncepten och teknikerna har mig veterligen inte tidigare beskrivits på svenska. Det finns något för alla här. För den som vill lära sig teknisk analys och trading är det viktigt att noga undersöka vad den som lär ut har för kompetenser. Tobbe Rosén tillhör toppskiktet.".

I boken Bli en vinnare med Candlesticks och Ichimoku får du ta del av många års erfarenhet i ämnena tradingpsykologi, analys och handfast trading. Peter Nilsson: "Gör plats i bokhyllan för nytillskottet bredvid Tobbes tidigare böcker, men låt den inte stå där och samla damm".
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Candlesticks och Ichimoku / Teknisk analys
 2. +
 3. Klokfaktorerna : 10 förmågor som förenar 100 framgångsrika ledare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Klokfaktorerna : 10 förmågor som förenar 100 fr... av Svante Randlert (inbunden).

Köp båda 2 för 834 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Candlesticks och Ichimoku / Teknisk analys. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Candle och swingtrading
  Robbin Rogneson, 30 november 2021

  Jag tycker att han är helt fantastisk och har grym pedagog som gör att man får en riktig föreställning. Dessutom blev jag mycket bättre med boken än vad jag gjorde förut. Önskar att det dyker upp
  fler sådana böcker dock på svenska

 2. Bra bok
  Marco, 29 mars 2021

  Bra och pedagogiska beskrivningar, Det negativa är att bilder med tillhörande text
  har alldeles för liten text. Jag kan inte se vad det står....

Visa alla 2 recensioner