Mäklarstories : berättelser från det guldkantade yrket (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2010-05-31
Förlag
Staffansgården
Dimensioner
215 x 295 x 20 mm
Vikt
1000 g
SAB
Qimpp
ISBN
9789197891103

Mäklarstories : berättelser från det guldkantade yrket

(3 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2010-05-31
424
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Mäklarstories scener hämtade från möten mellan människor

Idag är vi mitt uppe i ett stort generationsskifte i arbetslivet, en tid då företag och erfarenheter lämnas över till nästa generation yrkesverksamma. Den tid vi lever i påverkar oss människor på ett helt annat sätt än tidigare i historien och under sådana förutsättningar är erfarenheter gjorda av erfarna, engagerade och modiga människor en ovärderlig tillgång att ta del av. För när det handlar om relationer mellan människor fungerar de på samma sätt idag som igår.

I Mäklarstories delar författaren generöst med sig av sin gedigna erfarenhet från branschen, både som mäklare och företagare. Hon gör det på ett underhållande sätt genom att ta med läsaren på en livsresa beskriven i ett antal vardagliga situationer som vi alla kan känna igen oss i, på ett eller annat sätt. De illustrativa fallbeskrivningarna gör det enkelt att följa med i händelseförloppet och den sammanfattande sensmoralen ger tillfälle till personlig reflektion och eftertanke.

Mäklarstories läses med stor behållning av alla människor som någon gång har köpt eller sålt en bostad eller står i begrepp att göra det. Det är även ett lysande exempel på ett lättsamt men väl genomarbetat material som kan inspirera yrkesverksamma i branschen och exempelvis användas på Mäklarhögskolorna, men även nystartade företagare generellt.

Anders Blomkvist
Omvärldsanalytiker och företagare
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mäklarstories : berättelser från det guldkantade yrket
 2. +
 3. Npf-kokboken : om mat och ätande för barn med autism och adhd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Npf-kokboken : om mat och ätande för barn med a... av Sara Ask, Helena Cloodt, Julia Esters (inbunden).

Köp båda 2 för 693 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mäklarstories : berättelser från det guldkantade yrket. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. NYFIKEN PÅ VERKLIGHETEN?

  Mäklare = elegant klädd dam eller herre,som snackar mycket, tjänar stora pengar och gillar snabba affärer som kräver lite ansträngning.

  Ingenting kan vara mera fel än detta. Visst klär sig en mäklare snyggt, när den ska möta en klient - det gör man av respekt för kunden! Men sedan blir det en helt annan story.

  MÄKLARSTORIES ger en inblick i mäklarens verkliga arbete. Vilka svårigheter, vilka livsöden man möter och hur man måste engagera sig inte bara med kunnande och handgri... Läs hela recensionen

 2. Skickligt och journalistiskt om en kul bransch
  Holger , 15 september 2011

  Detta är en kul, skickligt och journalistiskt skriven bok med många insiderblickar i ett yrke som för många är relativt slutet. Den ger mängder av underhållande inblickar i en bransch som för en del förknippas med termer som fastighetsklipp, oseriösa aktörer, fuskbyggare m.m. En fastighetsaffär är för de flesta den största affären vi gör i vårt liv och det kanske bara sker en eller ett fåtal gånger. Därför är det många som inte vet så mycket om denna verksamhet. Mäklarens vardag består av så ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Birgitta Kulling