Innovation och affärsutveckling (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
118
Utgivningsdatum
2017-04-26
Upplaga
2
Förlag
Karlöf Management Litteratur
Dimensioner
238 x 171 x 5 mm
Vikt
214 g
ISBN
9789198023442
Innovation och affärsutveckling (häftad)

Innovation och affärsutveckling

Häftad Svenska, 2017-04-26
418
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Innovation har utvecklats till ett av politikernas favorittema - såväl avseende privat som offentlig sektor. Insikten om behovet av reformer i samhället och nytänkande för att bibehålla konkurrenskraften har impregnerat beslutsfattare, på ett för Sveriges framtid lovande sätt.
Mycket talar för att vi år 2017 genomgår ett språng i utvecklingen baserat på digitaliseringens oöverskådliga möjligheter till följdinnovationer. Det gäller såväl varuproduktion liksom tjänster och alla led i värdekedjan - från innovation, inköp och produktion, via distribution till administration, marknadsföring och säljkanaler. De möjligheter som digitalisering/robotisering/automatisering skapar är omöjliga att greppa över men ger impulser varje dag till innovatörer som ser företeelser som kan effektiviseras med teknikens hjälp.
Jag vill i boken fånga den viktiga behovsaspekten - en faktor som går bortom användarnas explicita önskemål och når fram till de implicita behoven, dvs vilken nytta användarna faktiskt har av produkttjänsterna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Innovation och affärsutveckling
  2. +
  3. SIGNERAD - Sex substanser som förändrar ditt liv: dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD - Sex substanser som förändrar ditt li... av David Jp Phillips (inbunden).

Köp båda 2 för 637 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »