Duktig eller död : en ledares självbekännelse eller jakten på självkärlek (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
229
Utgivningsdatum
2013-08-19
Upplaga
1
Förlag
Human Dignity
Dimensioner
182 x 132 x 25 mm
Vikt
383 g
SAB
Dokb
ISBN
9789198065206
Duktig eller död : en ledares självbekännelse eller jakten på självkärlek (inbunden)

Duktig eller död : en ledares självbekännelse eller jakten på självkärlek

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2013-08-19
270

8% rabatt med kod MARS8 i kassan

Gäller t.o.m. 4 mars. Villkor.

 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
De flesta människor består av mängder av delpersonligheter, olika motsatser som ofta arbetar i skift. Kanske är du en person på jobbet och en annan hemma. Det kan hända att du ena dagen är fast besluten att börja träna och bli en hälsosam person, eftersom det skulle ge dig en känsla av tillfredställelse. Nästa dag ligger du redan tillfreds på soffan med en härlig roman och det känns oöverstigligt att börja träna. De utgör två sidor av samma mynt. Problemet som utgör den eventuella konflikten, är att du kanske gillar den sportiga delen av dig själv bättre, än den förnöjda soffliggaren. Detta är ett exempel på en dualitet. Två delar som kan ha samma intention och som söker samma upplevelse av förnöjsamhet och tillfredställelse, men tillämpar helt olika strategier för att uppnå det. Den här boken handlar om hur du kan få tillgång till båda delarna samtidigt i en dualitet och ta ledarskapet över dem, så att du faktiskt kan uppnå det du verkligen vill utan motstånd.

"Annika du har hittat nyckeln till mänsklighetens relationer " sa kvinnan som klev upp ur publiken efter föreläsningen. Duktig eller Död en ledares självbekännelse eller Jakten på Självkärlek är en bok om essensen hur vi skapar alla våra relationer internt och återskapar det externt. Hur vi skapar konflikt eller gemenskap, inuti oss själva som utgör grunden till de relationer vi ser utanför oss. En revolutionerande bok inom personlig utveckling, ledarskap och vår gemensamma utveckling.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Duktig eller död : en ledares självbekännelse eller jakten på självkärlek
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 419 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Duktig eller död : en ledares självbekännelse eller jakten på självkärlek. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Träffsäker och konkret vägledning
  Helena, coach och rådgivare, 22 september 2021

  Jag har läst den här boken flera gånger med stor behållning och även lyssnat på ljudboken, som nyligen släppts. Jättefin och konkret vägledning, om man gillar att jobba med sin egen utveckling och få bukt med de motstånd som emellanåt sätter sig som stopp i processen (kallas delpersonligheter i boken, om jag minns rätt). Rekommenderar varmt!

 2. Underhållande och lärorikt om mänsklig utveckling!
  Mathilda, 21 september 2021

  Älskar denna bok! Jag har läst denna Annikas första bok "Duktig eller Död¿" flera gånger och upptäckt en massa nytt varje gång, vilket gör att jag uppskattar den extra mycket. Den ger nya perspektiv på livet och framförallt på mig själv genom en blandning av oerhört tillgängliga förklarande teoretiska passage och känslomässigt medryckande, beskrivande exempel och dialoger där en får följa med i författarens upplevelser av olika delpersonligheter och deras utveckling--ett för mig tidigare nytt... Läs hela recensionen

 3. Duktig eller död : eller något där mittemellan
  Hanna, 24 november 2014

  Har tidigare hört positiva omdömen om författaren som föreläsare. Jag har själv aldrig hört henne föreläsa. Boken kändes konstig och som om något fattades i innehållet. Har man hört henne föreläsa, så kanske upplevelsen av boken blir annorlunda, när man har helheten och bakgrundskunskapen. Det kändes stundtals i boken som om författare tog för givet att man redan inledningsvis hade hennes synsätt.
  Jag antar att hon har delat med sig av sig själv och att det på det sättet blir självutlämna... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Annika Sundbom Åström

 • Betraktelser samtal och drömmar

  Annika Sundbom Åström

  Vad händer när även baksidestexten till min nästkommande bok är skriven? Bara tanken gav mig direkt en spänning i tänderna, näsborrarna vidgades en aning och ett litet lätt tryck uppenbarade sig i min bröstkorg. Att skriva en hel massa böcker, om ...

 • Do or die : confessions of a leader or the pursuit of Self-love

  Annika Sundbom Åström

  De flesta människor består av mängder av delpersonligheter, olika motsatser som ofta arbetar i skift. Kanske är du en person på jobbet och en annan hemma. Det kan hända att du ena dagen är fast besluten att börja träna och bli en hälsosam person, ...