Reiki : den helande beröringen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
180
Utgivningsdatum
2018-10-31
Upplaga
6
Förlag
Secourong Förlag
Översättare
Gun Moss Bjerling
Originaltitel
Reiki The Healing Touch. First and Second Degree Manual
Dimensioner
300 x 210 x 20 mm
Vikt
664 g
SAB
Vml
ISBN
9789198300994
Reiki : den helande beröringen (häftad)

Reiki : den helande beröringen

(5 röster)
Häftad Svenska, 2018-10-31
230
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kunskapen om att en osynlig energi strömmar genom allt levande och direkt påverkar hälsan har tillhört visdomen i många kulturer sedan urminnes tider. Existensen av denna livsenergi har bekräftats av senare vetenskapliga experiment, och läkare beaktar energins betydelse för immunsystemets funktion och för läkningsprocessen.

Reiki, en teknik för stressreduktion som också befrämjar läkning, låter alla få tillgång till en obegränsad livsenergi. Reiki upptäcktes av dr Mikao Usui, en japansk buddhist, i början av 1900-talet. Reikin är lätt att lära sig. Den har framgångsrikt lärts ut till tusentals människor i olika åldrar och med olika bakgrund. En behandling känns som underbara glödande strålar som strömmar genom dig och omger dig. Den skapar många fördelaktiga effekter, bland annat avslappning och känslor av frid, trygghet och välbefinnande. Många har rapporterat om mirakulösa resultat. På sjukhus och läkarmottagningar börjar man att inkludera Reiki som en av sina terapier, och i denna nya upplaga beskrivs flera framgångsrika tillvägagångssätt som nu används runtom i landet [USA] för att integrera Reiki i patientvården.

Denna reviderade och utökade upplaga inkluderar ny viktig information om teorin och praktiserandet av Reiki, inklusive de japanska Reikitekniker som dr Usui lärde ut, samt Hayashis healingguide. Här inkluderas även foton på Usuis minnessten i Tokyo och berget Kurama där Reiki återupptäcktes.

Boken är ett måste för alla som vill ha den senaste informationen om Reiki. Dess Reikihistorik med referenser innehåller den mest detaljerade och verifierbara information som för närvarande finns tillgänglig. Skriven med inspiration, klarhet och vitalitet, fångar den Reikins essens och är en utmärkt introduktion till ämnet, likväl som en lättanvänd manual för den erfarna utövaren.

Författaren William Lee Rand är en mycket erfaren och uppskattad Reikimaster, som sedan 1981 har arbetat med att sprida och att utveckla Reikin. Bland annat var han en av dem som bidrog till kraftigt sänkta priser på Reikimasterkurser, vilka tidigare kostade $10.000 ! Han har fått Reikimaster-utbildning från fyra Reikimasters och Reikiundervisning från många andra, och han uppmuntrar också andra att lära sig av flera olika lärare. När han bodde på Hawaii arbetade han med en Kahuna-healer. William är även hypnoterapeut, certifierad i NLP*, och har specialiserat sig på terapi med tidigare-liv-regression och andlig utveckling.

Läs mer om författarens höga ambitioner och globala Reikiarbete i länken till förlagets författarsida.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Reiki : den helande beröringen
  2. +
  3. Reiki vägledning och healing

De som köpt den här boken har ofta också köpt Reiki vägledning och healing av Omfors Helena (häftad).

Köp båda 2 för 439 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av William Lee Rand