Evangelium enligt Bergman : Om meningen med livet och allt det där (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
174
Utgivningsdatum
2017-11-30
Förlag
Lars Bergman
Dimensioner
210 x 135 x 10 mm
Vikt
263 g
ISBN
9789198321272
Evangelium enligt Bergman : Om meningen med livet och allt det där (häftad)

Evangelium enligt Bergman : Om meningen med livet och allt det där

Häftad Svenska, 2017-11-30
111
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Att finna mening i tillvaron är ett djupt mänskligt behov. Vi har svårt att bara vara, utan någon aning om varför och vart vi är på väg. Att då vända sig till det andliga är inget självklart, särskilt inte i vårt hörn av världen. Men för många blir det ändå naturligt att frågan ställs åt det hållet: Finns det "Någon" där ute som ville mitt liv från början?

Evangelium betyder glädjebudskap. I det här sammanhanget är det den kristna kyrkans budskap om att Gud genom Jesus Kristus kommit nära oss som är den glada nyheten. Men vad är det då för bra med detta? Är det ens något att tro på längre, när vetenskapen tycks ha gjort både Jesus och Bibeln irrelevanta? Och på vilket sätt skulle detta budskap kunna förändra mitt liv?

Den här boken bjuder inte på floskler och inlärda sanningar. Det är en personlig, ärlig och bitvis lite utmanande översikt, en tankeresa från den första frågan om varför det fortfarande är vettigt att tro på en Skapare, till att ge goda argument för att det faktiskt kan vara hos Bibelns Gud som vi hittar hem. Trots allt som i samhället idag verkar peka åt helt andra håll.

Lars Bergman är dataingenjör och skribent med förkärlek för det djupsinniga och lite underfundiga i livet. Han har tidigare gett ut boken "Bergmans Bryderier", varit medförfattare till en andaktsbok samt skrivit tidningsartiklar och hörts i närradio.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Evangelium enligt Bergman : Om meningen med livet och allt det där
  2. +
  3. Liv Strömquists astrologi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Liv Strömquists astrologi av Liv Strömquist (häftad).

Köp båda 2 för 320 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bergman Lars