Illuminatorden : det hemliga sällskapet som tog över världen (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
504
Utgivningsdatum
2019-07-03
Upplaga
1
Förlag
Anarchos förlag
Översättare
Peter Pettersson
Originaltitel
The Illuminati : The Secret Society That Hijacked the World
Dimensioner
245 x 170 x 25 mm
Vikt
961 g
SAB
Bk
ISBN
9789198334524
Illuminatorden : det hemliga sällskapet som tog över världen (häftad)

Illuminatorden : det hemliga sällskapet som tog över världen

Häftad Svenska, 2019-07-03
259
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Den ljusskygga Illuminatorden exponerad
Hemliga planer. Dolda förbindelser. Fördärvlig makt. Intima initieringar. Internationella banker och omfattande marknadsmanipulationer. Möjliga kopplingar till de mäktiga släkterna Rockefeller, Rothschild, Adams och Bush. Författaren Jim Marrs, som legat på New York Times bästsäljarlista, utforskar historien om Illuminatorden och avslöjar de effekter, det inflytande och den makt som den har haft och fortfarande har över världens regeringar.
Illuminatorden - det hemliga sällskapet som tog över världen är en oroande men avslöjande läsning som dyker djupt ned i ursprunget till denna sammansvärjning och exponerar den osynliga hand som i det fördolda har påverkat historien. Denna bok muddrar upp detta ordenssällskaps grumliga handlingar och varnar för dess lömska makt. Genom att undersöka bevismaterialet, de historiska dokumenten, både de kända och dolda förbindelserna, och genom att konsultera många experter inom detta område - från de som avvisar Illuminatorden som en kortlivad grupp som har haft en mycket liten historisk betydelse till forskare som är skeptiska inför och vågar ifrågasätta regeringarnas redogörelser och uttalanden - har Marrs kunnat sortera bort de vilda spekulationerna och försöken att tysta de kritiska tänkarna. Resultatet av detta gedigna och omfattande arbete är denna bok och den sanna historien om Illuminatorden och dess läror, vilka kan sammanfattas i begreppet illuminism.
Rikedom, makt och intriger sammanstrålar i denna uttömmande exposé. Läs och få kunskap om gruppens ursprung under namnet "De forntida och illuminerade siarna i Bayern", om Illuminatordens symboler på baksidan av den amerikanska endollarsedeln, som till exempel det allseende ögat och pyramiden, om de metoder som används för att ta kontroll över de nationella regeringarna och uppnå världsherravälde och om den illuminatiska symbolik som i dag finns i de internationella företagens logotyper, inom populärkulturen och på många andra områden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Illuminatorden : det hemliga sällskapet som tog över världen
  2. +
  3. Hemliga sällskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hemliga sällskap av Peter Krogh Andersen, Nadia Claudi, Else Christensen, Henning Due, Maria Skov Quistgaard (inbunden).

Köp båda 2 för 547 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jim Marrs

Bloggat om Illuminatorden : det hemliga sällskapet s...