Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
396
Utgivningsdatum
2017-09-18
Upplaga
1
Förlag
Belletrist Boomtown Publishing
Dimensioner
180 x 110 x 25 mm
Vikt
327 g
ISBN
9789198345629

Bad Reputation - År Noll

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2017-09-18
79
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Som Frankensteins monster. Simone står äntligen på scen och sjunger igen och hon känner hur alla kroppsdelar börjar kommunicera och får liv. Efter en personlig systemkollaps flyr Simone till föräldrahemmet på västkusten och startar om sitt liv. Året när hon fyller femtio ska bli hennes År Noll. Snart har hon både öppnat mindlessness-anstalt för utsjasat stadsfolk och återförenat sitt gamla punkband. Men det där bubblet i blodet från ungdomen - går det att återproducera eller har det för evigt pyst ut som kolsyran i en avslagen läsk?

Eva Rosengren debuterade 2016 med romanen "En brasiliansk, med svans" som legat 35 veckor på pockettoppen i Akademibokhandeln i Göteborg. Eva är journalist och har tidigare arbetat vid Utrikesdepartementet och SVT. Numera är hon bosatt på Bohus-Björkö i Göteborgs norra skärgård.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bad Reputation - År Noll
 2. +
 3. Tjuvlyssnaren

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tjuvlyssnaren av Maria Ernestam (inbunden).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bad Reputation - År Noll. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Den har allt
  Leyla Yvette Sarac, 22 oktober 2017

  Jag slås av Eva Rosengrens fantastiska förmåga att se saker och ting på så många sätt. Lyckas hela tiden få mig att tänka lite, samtidigt som hon skriver både roligt och djupt. Älskar dessutom, som gammal punkare och 50-åring, storyn och ser fram emot fortsättningen.

  Tack för härlig läsning

 2. Frisk fläkt
  Kaffeläsaren, 10 oktober 2017

  Simone är äntligen tillbaka på scenen och sjunger igen. Efter en personlig kollaps flyr Simone till föräldrahemmet på västkusten och startar om sitt liv. Året hon fyller femtio ska hon börja om på noll.
  Bad Reputation är en kaxig frisk fläkt om kvinnor mitt i livet runt 50, som vill börja om och göra det de själva vill. Fast den är i positiv anda känns den ändå lite mörk och lite tragisk. Jag blir lite sorgsen när jag läser den. Den hade ett bra driv framåt hela tiden. Jag gillar att kvin... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Eva Rosengren

 • En brasiliansk, med svans

  Eva Rosengren

  Att livet skulle förändras förstod Marilyn första gången Anna kom fram till henne och bad om eld. Hon förstod bara inte hur mycket. Tänk om hon hade vetat vad som väntade. Att hon bit för bit skulle tvingas ut ur sin mörka djungel, ut i det vibrer...

 • En brasiliansk med svans

  Eva Rosengren

  Att livet skulle förändras förstod Marilyn första gången Anna kom fram till henne och bad om eld. Hon förstod bara inte hur mycket. Tänk om hon hade vetat vad som väntade. Att hon bit för bit skulle tvingas ut ur sin mörka djungel, ut i det vibrer...