Det osynliga i healing : en bok om helande och energier (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
171
Utgivningsdatum
2017-04-03
Förlag
Regnbågsförlaget AB
Översättare
Anna-Lill Johansson
Originaltitel
Det usynlige i helbredelse: en bog om healing og energier
Dimensioner
210 x 146 x 10 mm
Vikt
260 g
SAB
Vml
ISBN
9789198385717

Det osynliga i healing : en bok om helande och energier

(2 röster)
Häftad,  Svenska, 2017-04-03
168
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Helen Gamborg, utbildad fysioterapeut, berättar i denna bok om den ickefysiska delen av människan - om våra energifält, om chakran, aura och energipunkter samt om orsakerna till sjukdom och hur man återfår sundhet och helhet.

Det osynliga i healing bygger bland annat på Bob Moores teorier och vänder sig till behandlare på alla nivåer. Boken innehåller många övningar, såväl för självhealing och självutveckling som för healing av en annan person.

Boken utgavs första gången på svenska 1995 med annat omslag.

Helen Gamborg (f. 1951), fysioterapeut från Danmark, har arbetat med självutveckling och meditation sedan 1971. Mellan 1980-2000 fick hon undervisning av den irländska healern och andliga läraren Bob Moore, och sedan 1994 av Jes Bertelsen, grundaren av Vækstcenteret i Danmark, ett retreatcenter där man bland annat erbjuder kurser i självutveckling, medvetenhetsträning och meditation. Undervisningen är en syntes av österländsk och västerländsk visdom sett i ljuset av modern psykologi och filosofi. Helen är bosatt och verksam på Vækstcenteret sedan 1997.

Utdrag ur boken: "Ibland kan vi inte förstå orsaken till en sjukdom. Det finns skenbart ingen egentlig orsak. En människa som lever ett sunt och gott liv i harmoni med sig själv, kan också bli sjuk. Ingen människa är helt befriad från sjukdom. Vissa ärftliga faktorer kan man inte göra så mycket åt, och vissa födelsetrauman följer en genom hela livet.Men att få en sjukdom kan hjälpa oss att snabbare utveckla nya värdefulla sidor av personligheten, som vi annars inte skulle ha öppnat oss för, om allt gick bra utan problem. Kanske ska vi lära oss något om tålamod eller att be andra om hjälp, eller kanske är sjukdomen ett erbjudande om att titta in i vårt inre universum, istället för att alltid vara utåtriktade och ha bråttom."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det osynliga i healing : en bok om helande och energier
  2. +
  3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 407 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »