Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
180
Utgivningsdatum
2018-12-10
Upplaga
1
Förlag
Alegria Hälsa och Utbildning
Medarbetare
Johnsson, Nika (form)
Illustratör/Fotograf
Caroline Roos Bergman
Dimensioner
245 x 175 x 12 mm
Vikt
386 g
ISBN
9789198514100
Seniorhälsa (häftad)

Seniorhälsa

Häftad,  Svenska, 2018-12-10
169
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Om du letar efter pekpinnar och dieter så hittar du dem inte här. Denna bok är till för att stärka människor, att få dig att reflektera över hur du har det och hur du kan påverka din livsstil på ett sätt som passar dig själv. Du är unik och vad som får dig att må bra och ha hälsa är unikt. Det viktiga är att reflektera och känna efter vad som passar dig bäst. Se denna bok som ett smörgåsbord att välja från utifrån vad du är sugen på.

Denna bok vänder sig till seniorer. Jag arbetar dagligen med seniorer och är glad över att jag har möjlighet att träffa så många fantastiska människor. Varje dag får jag vara med om glada skratt och får kloka frågor. I Seniorhälsa hittar du svaret på några av de kloka frågor jag fått genom åren av "mina" seniorer. Även om din hälsa är just din så finns det några saker som ändras under livet och som kan påverka din hälsa. Bokens fokus ligger på seniorers hälsa, på hur du som senior kan påverka din hälsa och din livsstil på ett sätt som passar dig. Det gör den här boken unik.

Seniorhälsa tar upp viktiga ämnen som fysisk aktivitet, kost, stress och stresshantering, självkänsla och självförtroende, sömn och vikten av beröring. Allt utifrån den senaste forskningen och hur man kan tänka som senior kring detta.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Seniorhälsa
  2. +
  3. En kvinnas själ

De som köpt den här boken har ofta också köpt En kvinnas själ av Isabel Allende (pocket).

Köp båda 2 för 208 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Stina Zegarra Willquist

  • Friskvård och Hälsa

    Stina Zegarra Willquist, Johan Paulsson

    Friskvård och hälsa är en lärobok skriven för kursen friskvård och hälsa som ingår under ämnet hälsa. Med relevanta teorier skapar boken förutsättningar för eleven att utveckla kunskaper om människors hälsa och om olika former av hälsofrämjande ar...