Övervintring : vikten av vila och återhämtning i livets svåra stunder (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
246
Utgivningsdatum
2022-01-24
Förlag
The Book Affair
Översättare
Carina Nunstedt
Dimensioner
218 x 145 x 25 mm
Vikt
425 g
SAB
Dokb
ISBN
9789198652543
Övervintring : vikten av vila och återhämtning i livets svåra stunder (inbunden)

Övervintring : vikten av vila och återhämtning i livets svåra stunder

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2022-01-24
219
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
En lika personlig, vacker som meditativ bok om varför det är så viktigt för oss människor att vila, återhämta och reparera oss i livets svåra stunder. Katherine May tar oss med på sin egen resa som börjar en indiansommar när hon förlorar jobbet och hennes man plötsligt blir sjuk. Vi får följa med genom höstens och vinterns månader och hon visar med insikt och eftertanke hur vi kan ta oss igenom de tuffaste perioderna av sorg, kris och utmaningar. Likt årstiderna har vi våra egna mörka och ljusa tider livets ebb och flod. Vi behöver både och.

Vi lever i ett överexponerat tidevarv som orsakar psykisk ohälsa. Att bromsa är viktigare än någonsin.

Övervintring är en hyllad, prisad och välskriven memoar som lär oss hur vi kan bejaka och ge plats till både topparna och dalarna och komma ut på andra sidan med ny kraft.

"När jag såg att båda mina favoritförfattare Elizabeth Gilbert och Cheryl Strayed hyllade den unisont började jag läsa och föll direkt. Övervintring är en oerhört vacker och viktig bok för alla som längtar efter att bromsa livet en stund."
Carina Nunstedt, förläggare Yourlife Books

Katherine May är den bästsäljande författaren bakom Övervintring vikten av vila och återhämtning i livets svåra stunder och boken The Electricity of Every Living Thing, en memoir om att leva med autism. Hon har även skrivit flera romaner och essäer och som journalist publicerats i en rad framstående tidningar, som New York Times och The Observer. Hon bor i Whitstable i södra England tillsammans med sin man, son, tre katter och en hund.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Övervintring : vikten av vila och återhämtning i livets svåra stunder
 2. +
 3. Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi ha... av Anders Hansen (storpocket).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Övervintring : vikten av vila och återhämtning i livets svåra stunder. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underbar läsning!
  Ulrika, 12 mars 2022

  Boken ger en inre karta att (åter)upptäcka & följa för de av årets månader där det är mörkare & kallare. Eller de perioder i livet där det kan kännas så. Den är inte bara vackert skriven¿ den är trösterik, lärorik & innehåller de pusselbitar som vi förlorat när tempot höjts & stilla tid minimerats.
  Vi behöver alla lära oss leva mer cyklist istället för linjärt och lära oss se på övervintring som livskraft. Den här boken lär oss det¿

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Katherine May