Hur man blir en dragqueen (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
40
Utgivningsdatum
2023-11-10
Upplaga
1
Förlag
Cookies n Dragons
Illustratör/Fotograf
Helena Svedenberg
Dimensioner
9 x 221 x 154 mm
Vikt
245 g
SAB
Hcf(yb)
ISBN
9789198857467

Hur man blir en dragqueen

(8 röster)  |   Läs 3 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2023-11-10
144
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Liam är precis som vilken pojke som helst. Han går i skolan, leker med kompisar och drömmer om att bli ... en dragqueen!

Liam har dock ingen aning om hur man faktiskt blir en dragqueen och när det visar sig att hans föräldrar heller inte vet, tar han istället hjälp av dragdrottningarna på biblioteket.

Hur man blir en dragqueen är en guide i skönlitterär form för alla barn som är intresserade av drag. Vi får följa Liam när han steg för steg får lära sig grunderna i att vara en dragqueen. Varje steg är tydligt beskrivet med text och bild för att det ska vara enkelt att följa med, och för att man själv ska kunna prova på drag hemma.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hur man blir en dragqueen
 2. +
 3. Det spökar på äventyrsbadet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det spökar på äventyrsbadet av Joanna André (inbunden).

Köp båda 2 för 273 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Hur man blir en dragqueen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underhållande med fina illustrationer!

  Oj, det här är en bok inom ett ämne som jag uppenbarligen inte var så insatt i.

  "Hur man blir en dragqueen" tar upp det här med alla barns rätt att utforska sin identitet. Att det är okej att följa sina drömmar och gå över gränserna. Men även om barnet inte är intresserad av drag så är det en härlig bok med bra tips på hur man kan underhålla sig.

  Remy Livang förklarar på ett väldigt enkelt sätt vad det innebär att vara dragqueen och hur man kan prova hemma med enkla medel. J... Läs hela recensionen

 2. Mycket viktigt bok och ger bra info
  J. Anders, 18 november 2023

  Mycket viktig bok i dessa tider. Jag visste inte mycket vad drag vad för något men följt debatten. Det är svårt att hitta nån bra info men den här boken förklarar det enkelt och bra. Jag rekommenderar den till alla som också följt debatten och vill ha enkel info utan att behöva leta på hela internet. Barnen tyckte också om boken rolig och fina bilder.

 3. rolig och kreativ barnbok
  Göran, 16 november 2023

  Väldigt rolig bok med roliga tips för barn att göra hemma. Perfekt en regnig dag när barnen är inne mycket. Både sonen och dottern älskade den.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Remy Livang