Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
205
Utgivningsdatum
2020-05-22
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Sofia Nordin Fischer
Originaltitel
The Pursuit
Medarbetare
Acedo, Sara R. (form)
Dimensioner
222 x 142 x 20 mm
Vikt
337 g
SAB
Hce
ISBN
9789100182670

Jagad

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-05-22
267
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Som barn plågas Abby av en återkommande mardröm: hon går över ett fält där benknotor skymtar i gräset. I vuxen ålder inbillar hon sig att de nattliga fasorna har släppt taget, men kvällen före hennes bröllop gör de sig påminda igen. Abby inser att hon måste konfrontera de mörka hemligheter som hon har dolt för sin blivande make, Willem. Kort därefter råkar hon ut för en svår olycka. Medan Abby svävar mellan liv och död i sjukhussängen försöker Willem förstå vad som har hänt och varför. Han lägger ledtråd till ledtråd och närmar sig långsamt den skakande sanningen om Abbys förflutna.

"Jagad" är en lika otäck som spännande roman där Joyce Carol Oates visar upp sin mästerliga förmåga att borra i det mänskliga psyket.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jagad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En riktig bladvändare
    @bokslukarfeministen, 12 september 2020

    Jagad är en oerhört spännande och intensiv bok som vid vissa tillfällen är riktigt otäck. Jag har läst bättre böcker av Oates men det är fortfarande en riktig bladvändare som är svår att lägga ifrån sig och om ni gillar Oates sätt att skriva kommer ni garanterat gilla även denna då stilen liknar många av hennes tidigare böcker. Jag gillar hur det är lagom mycket spänning i Jagad blandat med inre resor och personlig utveckling. Av mig får den ⭐⭐⭐⭐/5.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Joyce Carol Oates