Äpplet faller inte (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-02-09
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Anna Strandberg
ISBN
9789100195205
Äpplet faller inte (e-bok)

Äpplet faller inte E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-02-09

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Nominerad till Årets Bok 2022

Alla känner till familjen Delaney. Och den här hösten pratar hela stan om dem. Stan och Joy har setts som det perfekta paret: 50 år som gifta, ett team såväl på tennisplanen som i familjeföretaget. Är deras lyckliga äktenskap bara en fasad? Vem är egentligen Savannah, kvinnan som Stan och Joy tagit under sina vingar? Och varför tvekar deras fyra vuxna barn att anmäla till polisen att Joy är försvunnen?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Äpplet faller inte. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 9 augusti 2022

    Betyg: 5 av 5 - 📚 - Av den australienska författaren Liane Moriarty finns det åtta böcker översatta till svenska. Och det här är den sjunde boken av henne som jag har läst. Jag har tyckt väldigt mycket om alla dom tidigare böckerna, och den här blev verkligen inget undantag. För det här var en riktigt, riktigt bra bok, tycker jag. Ett fantastiskt relationsdrama med spänningsinslag, som helt klart är en av hennes bästa böcker. Mycket välskriven, absolut inte förutsägbar, spännande, rol... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Liane Moriarty