Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
287
Utgivningsdatum
2009-10-05
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Medarbetare
Skoglöf, Magnus (foto)
Dimensioner
270 x 205 x 25 mm
Vikt
1300 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789127117877

Kött : välja hantera tillaga

(18 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2009-10-05
329
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Läs ett provkapitel här>>

Vår längtan efter riktigt bra råvaror blir allt starkare. Samtidigt vill vi laga god mat till ett vettigt pris. I Kött - välja, hantera, tillaga lär styckmästare Håkan Fällman oss att skilja bra kött från dåligt. Han ger tips om prisvärda styckningsdetaljer och vilken detalj som passar till vilken maträtt. Här får vi också veta hur uppfödning, foder, slakt, mörning och kön påverkar köttets kvalitet, vilken färg köttet ska ha för att smaka bra och hur man ser att köttet är mört. Dessutom får vi reda på hur vi förvarar, steker, rimmar och grillar vårt kött på bästa sätt.

Kött är en omfattande, faktaspäckad bok med massor av recept från några av landets skickligaste kockar! Här finns även styckningsscheman, köpguide, hanteringstips, tillagningstips samt allmän köttkunskap om nöt, kalv, fläsk, lamm, vilt och fågel.

Håkan Fällman har arbetat med kött i stort sett hela sitt liv. Som pojke jobbade han extra hos sin pappa som hade ett företag som levererade kött till restauranger, idag är han själv kunglig hovleverantör och förser många av stjärnkrogarna med prima råvara. Håkan Fällman är även uppskattad föredragshållare för såväl kockelever som yrkesmänniskor i branschen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kött : välja hantera tillaga
  2. +
  3. Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil & hemligheten bakom friskt åldrande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil &... av Henrik Ennart, Charlotte Fredriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kött : välja hantera tillaga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra med mycket matnyttigt kring styckningsdetaljer....
    Bokgalen, 16 april 2013

    Bra med mycket matnyttigt kring styckningsdetaljer. Många väldigt bra recept men också några i mitt tycke inte lika bra. Men smaken är ju som baken.

Visa alla 1 recensioner

Bokvideo