Här är alla andra (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2022-09-05
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Illustratör/Fotograf
Linda Bondestam
Dimensioner
310 x 242 x 10 mm
Vikt
477 g
SAB
Hcf
ISBN
9789127167599
Här är alla andra (inbunden)

Här är alla andra

Inbunden Svenska, 2022-09-05
129
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
***Nominerad till Runeberg Junior priset i Finland 2023!***

"Såväl barn som vuxna kan känna igen sig och ägna en stund åt varje uppslag."

BTJ

"... ett lekfullt sätt att närma sig människors olikheter och vår vilja att tillhöra."

Smålandsposten

"I Bondestamds och Åkessons händer blir kollektivbilderboken en motståndshandling som pläderar för mångfald. Kraftfullt och inbjudande sätter de ner foten. Så här ser världen ut. Kliv in och upptäck den."

Hufvudstadsbladet

I den här boken får vi möta många människor. De som har ett syskon och de som har något annat. De som leker och vill vara med - och de som inte vill vara med. De som är utklädda och de som känner sig utklädda.

Här är alla andra är en bok för alla som tillhör en grupp - och för de som står bredvid. För de tillhör ju också en grupp! Tur att det finns så många och att man inte behöver välja en. Och att man kan byta, kanske bilda ett helt eget gäng? För vem vill inte höra till på något sätt?

En humoristisk kollektivbok av den debuterande författaren Mimi Åkesson och den prisbelönta illustratören Linda Bondestam. Upptäck återkommande figurer i vimlet, pussla ihop egna historier, fundera på vilka grupper du tillhör, skulle vilja tillhöra eller inte vill tillhöra!

En färgstark storformatsbok för hela familjen att samlas kring, prata utifrån och återkomma till.

Mimi Åkeson har bland annat gått Skrivarlinjen på Stockholms folkhögskola och varit verksam som redaktör. Tidigare har hon medverkat i tidskrifter och antologier som 20-tal, Ordkonst och Blå blixt (Brombergs). Här är alla andra är Mimis bilderboksdebut.

Linda Bondestam är en finlandssvensk barnboksmakare som har studerat illustration i London och inspireras av storstadsmyller. Hon har ritat ett 30-tal bilderböcker och tilldelades Nordiska rådets pris för barn och ungdomslitteratur 2017 för boken Djur som ingen sett utom vi tillsammans med Ulf Stark.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Här är alla andra
  2. +
  3. Känsloboken : för dig som går på lågstadiet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Känsloboken : för dig som går på lågstadiet av Reyhaneh Ahangaran (inbunden).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »