Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2016-12-22
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
15 x 200 x 140 mm
Vikt
438 g
SAB
Epi
ISBN
9789127817548
Bli klar i tid - och må bra på vägen : handbok för doktorander (inbunden)

Bli klar i tid - och må bra på vägen : handbok för doktorander

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2016-12-22
269
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Att doktorera är en dröm för många men det är också ett ensamt och stressigt arbete. Bland Sveriges 17 000 doktorander är sjukskrivningstalen höga och avhandlingsarbetet tar ofta längre tid än planerat.

I denna handbok för doktorander presenteras handfasta tekniker och förhållningssätt som ger hjälp med både akademisk produktivitet och stresshantering. Genom att kombinera produktivitetstekniker från University of California, Berkeley och näringslivet med stressforskning vill Åsa Burman ge fler doktorander möjlighet att bli klara med sina avhandlingar i tid och må bra på vägen.

För mig har det haft en oerhörd inverkan på min vardag. Jag får mer gjort på min arbetstid och behöver inte längre jobba kvällar eller helger.
Doktorand om att använda teknikerna i boken
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bli klar i tid - och må bra på vägen : handbok för doktorander
  2. +
  3. Motivationsrevolutionen : från temporär tändning till livslång låga

De som köpt den här boken har ofta också köpt Motivationsrevolutionen : från temporär tändnin... av Magnus Lindwall, Olof Röhlander (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bli klar i tid - och må bra på vägen : handbok för doktorander. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Ett måste för nya doktorander
    Richard, 8 mars 2017

    Att skriva en avhandling är ett stort projekt. Kanske ett alldeles för stort projekt för någon som enbart tillbringat livet i skolan. Den här boken ger grundläggande och välbehövliga (universitetet gör det inte) tips och tekniker för att hjälpa till att strukturera upp projektet, sätta mål och deadlines, hålla nere stressnivån, och framför allt att bli klart i tid.

Visa alla 1 recensioner