Våldboken (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2014-02-14
Upplaga
2
Förlag
Rabén & Sjögren
Illustratör/Fotograf
Pernilla Stalfelt
Dimensioner
235 x 175 x 8 mm
Vikt
215 g
SAB
uDod
ISBN
9789129685442
Våldboken (kartonnage)

Våldboken

(6 röster)  |  Läs 3 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2014-02-14
149
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det finns bara en person som ger sig på att skriva en faktabok för barn om våld! Precis som i tidigare succéböcker ställer Pernilla Stalfelt frågor, ger förklaringar och diskuterar. Och ämnet är mer aktuellt än någonsin!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Våldboken
 2. +
 3. Kärlekboken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kärlekboken av Pernilla Stalfelt (kartonnage).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Våldboken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Viktigt om våld
  P, 3 maj 2016

  Tycker du det är jobbigt att ditt barn fascineras av våld, styrka och konflikter? Det tyckte jag och då var det jättebra att hitta den här boken. Med humor och allvar får läsaren veta mycket om de här sakerna, utan pekpinnar. Min son läste gärna den här boken om och om igen under en period. Bra för oss båda!

 2. Hemsk!
  Jessica, 1 april 2016

  Tycker inte denna boken lämpar sig till barn som är 3-6 år alls, min son som är snart 5 år tyckte att den var fruktansvärt hemsk och kunde inte somna lugnt på en vecka. Han gråter och får typ ångest varje gång han lägger sig och blundar, och hulkar fram ord om våld och säger skit mest hela tiden.
  Ur mammaperspektiv hade bilderna kunnat göras mindre läskiga, alla dessa vassa tänder och allt blod mm hade vi gärna sluppit. I stället för att upplysa min son om att våld är fel (vilket han iofs... Läs hela recensionen

 3. Vad är våld? Kan man förstå våld på något sätt?
  Kristallo, 5 juni 2014

  Det är bra lära sig att man inte skall vara våldsam och att våld alltid är något man skall försöka undvika. Men det kan också vara bra att fundera på våld. Vad är det? Hur definierar vi våldsamhet och när kan våld hända? Genom vårt eget lands historia har våld förekommit, mycket mer och mer accepterat än idag. I många andra länder förekommer våld mellan människor och krig i stor utsträckning. Vad händer med ett land där det är krig och varför blir det krig? Det här är saker som är verklig... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Pernilla Stalfelt