Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Kattspionerna på Rosengård (del 3)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
116
Utgivningsdatum
2022-04-29
Upplaga
1
Förlag
B. Wahlströms
Medarbetare
Svedberg, Maria (form)
Illustratör/Fotograf
Anna Nilsson
Dimensioner
207 x 155 x 15 mm
Vikt
349 g
SAB
Hcf
ISBN
9789132214691

Katten som kom in från kylan

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-04-29
159
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sedan den lilla katten Samira Karlsson träffade Pälsa, Kattis, Karry och de andra djuren på Rosengård har hela hennes liv förändrats. Hon är nyrekryterad kattspion i ett nätverk som består av hemliga agenter som verkar i en värld dold för människorna.

En dag berättar hunden Atlas om något fruktansvärt för Samira Karlsson: ett gäng kråkor har haft fest på en innergård och det var blod på marken! De verkar ha hittat något som förser dem med döda djur.

Är fler djur på Rosengård i fara? Kattspionerna måste ta reda på vad som hänt och Samira Karlsson vill genast fråga ut sin informatör kråkan Håkan, men han är försvunnen.

När Samira Karlsson och Pälsa besöker en av gårdarna hittar de ett bo med nyfödda igelkottsungar, men mamman syns inte till. Samira Karlsson anar det värsta.

Då dyker plötsligt kattungen Salome upp, som alltid när det händer mystiska saker. Återigen måste Samira Karlsson fråga sig om hon verkligen går att lita på.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Katten som kom in från kylan
 2. +
 3. Fixare, skräddare, katt, spion

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fixare, skräddare, katt, spion av Anja Gatu (inbunden).

Köp båda 2 för 315 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Katten som kom in från kylan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kattspionerna på Rosengård i Malmö
  Nusreta Halilovic, 9 mars 2023

  Boken skapar en närhetskänsla och acceptans av alla kulturer som finns på Rosengård. Väldigt bra, hjärtliga rekommendationer för alla barn. Bra jobbat Anja Gatu.

 2. Väldigt spännande
  Bokhyllaniskuggan, 28 oktober 2022

  ❥ Recension

  Del 3.
  Läsålder 6-9 år.

  Ännu en spännande, engagerande bok i den här samhällsskildrande bokserien. Dock rätt otäck och mörk, en bit in tvekade dottern på om hon ville fortsätta lyssna och jag förstod henne. Ingen av oss var beredda på något så brutalt. Men vi läste färdigt och det är vi båda glada för, utan att avslöja för mycket.

  Något jag gillar med den här serien är att den tar upp aktuella problem och ämnen kring det mänskliga (och ibland ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anja Gatu