Ebbas stil : guiden till en glammigare garderob (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2006-01-01
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Timrén, Anders Formgivare (form) / Sporrong, Olle (foto)
Illustratör/Fotograf
Amy von Sydow
Illustrationer
foto
Dimensioner
240 x 260 x 25 mm
Vikt
1160 g
SAB
Qc
ISBN
9789137129273
Ebbas stil : guiden till en glammigare garderob (inbunden)

Ebbas stil : guiden till en glammigare garderob

Inbunden Svenska, 2006-01-01

Slutsåld

Vilka är de nya stilikonerna? Varför blev det plötsligt accepterat att betala över 3000 kronor för ett par jeans? Finns det verkligen tjejer som är beredda att spendera drygt 50 000 kronor på en handväska? Vad är det för skillnad på skor från Jimmy Choo och Manolo Blahnik-och vilka föredrar Jennifer Lopez?
Svaren får du i den välkända modejournalisten Ebba von Sydows praktiska, personliga stilguide om ungt mode, internationella kändistrender och den eftertraktade glamourstilen.
Den nya statusaccessoaren handväskan tillägnas ett eget kapitel. Du får handfasta skötselråd och rekommendationer inför ditt nästa inköp och tips på hur du skiljer en äkta designerväska från en kopia. Även jeansen får ett alldeles eget kapitel, där du får reda på vilka märken som gäller, hur storlekarna hänger ihop och vad du måste tänka på när du står i provrummet.
Ebba delar med sig av sina bästa och sämsta klädinköp, lär dig att bli en smartare shoppare genom att undvika de vanligaste fällorna och listar sina favoriter inom skönhet, hår- och hudvård. Boken är späckad med snabba, enkla stilknep och roliga fakta om vilka produkter och märken som kändisarna föredrar. Dessutom intervjuas några av Sveriges främsta experter inom områden som lyxig shopping, jeans, smink, styling och konsten att handla och sälja kläder på Internet, utan att bli lurad.
Ebbas storasyster Amy von Sydow har illustrerat boken med färgstarka, inspirerande akvareller på plagg, skor och accessoarer, som kompletterar bilderna på trendsättande Hollywoodstjärnor-och på Ebba själv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ebba Von Sydow

Bloggat om Ebbas stil : guiden till en glammigare ga...

Övrig information

Ebba von Sydow är född 18 februari (en dag efter Paris Hilton), 1981. Efter flera år som modejournalist, krönikör och redaktör för Expressens fredagsbilagaär Ebba numera chefredaktör för Vecko Revyn. Som redaktör och frontfigur för bilagan har hon fått en trogen läsarkrets av unga tjejer i hela Sverige. Ebba medverkar också som trendtyckare i olika radio- och tv-program. Ebbas stil är hennes debutbok - och jo, rosa är hennes favoritfärg.