Ebbas stil : guiden till en glammigare garderob (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2006-03-01
Upplaga
Rev. uppl.
Förlag
Bokförlaget Forum
Illustrationer
foto
Dimensioner
258 x 240 x 22 mm
Vikt
1260 g
SAB
Qcg,Qcc
ISBN
9789137129983
Ebbas stil : guiden till en glammigare garderob (inbunden)

Ebbas stil : guiden till en glammigare garderob

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2006-03-01

Slutsåld

En stilguide om ungt mode, internationella kändistrender och glamourstilen. Handväskan och jeansen har egna kapitel. Om författarens bästa och sämsta klädinköp, favoriter inom skönhet, hår- och hudvård, hur man blir en smartare shoppare. Ett antal stilknep samt fakta om vilka produkter och märken som kändisarna föredrar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ebbas stil : guiden till en glammigare garderob. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Om man gillar Ebba...
    Lisa, 17 mars 2007

    ...gillar man den här boken också. Innehöll inga överraskningar, men heller ingen besvikelse. Lättsam och underhållande läsning med bilder om mode och shopping, helt enkelt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ebba Von Sydow

Bloggat om Ebbas stil : guiden till en glammigare ga...

Övrig information

Vilka är de nya stilikonerna? Varför blev det plötsligt accepterat att betala över 3000 kronor för ett par jeans? Finns det verkligen tjejer som är beredda att spendera drygt 50 000 kronor på en handväska? Vad är det för skillnad på skor från Jimmy Choo och Manolo Blahnik och vilka föredrar Jennifer Lopez? Svaren får du i den välkända modejournalisten Ebba von Sydows praktiska, personliga stilguide om ungt mode, internationella kändistrender och den eftertraktade glamourstilen. Ebba delar med sig av sina bästa och sämsta klädinköp, lär dig att bli en smartare shoppare genom att undvika de vanligaste fällorna och listar sina favoriter inom skönhet, hår- och hudvård. Boken är späckad med snabba, enkla stilknep och roliga fakta om vilka produkter och märken som kändisarna föredrar. Dessutom intervjuas några av Sveriges främsta experter inom områden som lyxig shopping, jeans, smink, styling och konsten att handla och sälja kläder på Internet, utan att bli lurad. Ebbas storasyster Amy har illustrerat boken med inspirerande akvareller på plagg, skor och accessoarer, som kompletterar bilderna på trendsättande Hollywoodstjärnor - och på Ebba själv. Ebba von Sydow är född 18 februari (en dag efter Paris Hilton), 1981. Efter flera år som modejournalist, krönikör och redaktör för Expressens fredagsbilaga är Ebba numera chefredaktör för Vecko Revyn. Ebbas stil är hennes debutbok.